Make up stash opruimen - november 2019

Make up stash opruimen – november 2019

29 november 2019 1 Comment

Mijn make up stash: eens in de zoveel maanden moet ik hem hoog nodig uitzoeken. Vandaag is het weer zo ver: vooral mijn lipstick lade en lade vol oogschaduw palettes puilden uit. Ik zoek alles grondig uit, kijk wat er weg moet, wat er naar vriendinnen kan en welke producten ik binnenkort een keer kan weggeven aan jullie. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Suzanne 2 december 2019 at 13:27

  Ik moet ook weer eens mijn stash uitzoeken!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×