Make up stash opruimen - november 2019

Make up stash opruimen – november 2019

29 november 2019 1 Comment

Mijn make up stash: eens in de zoveel maanden moet ik hem hoog nodig uitzoeken. Vandaag is het weer zo ver: vooral mijn lipstick lade en lade vol oogschaduw palettes puilden uit. Ik zoek alles grondig uit, kijk wat er weg moet, wat er naar vriendinnen kan en welke producten ik binnenkort een keer kan weggeven aan jullie. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Suzanne 2 december 2019 at 13:27

  Ik moet ook weer eens mijn stash uitzoeken!
  Suzanne onlangs geplaatst…45 x leuke dingen om te doen in decemberMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  ×