Beauty, Video

Make up stash opruimen – november 2019

Make up stash opruimen - november 2019

Mijn make up stash: eens in de zoveel maanden moet ik hem hoog nodig uitzoeken. Vandaag is het weer zo ver: vooral mijn lipstick lade en lade vol oogschaduw palettes puilden uit. Ik zoek alles grondig uit, kijk wat er weg moet, wat er naar vriendinnen kan en welke producten ik binnenkort een keer kan weggeven aan jullie. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Suzanne
    2 december 2019 at 13:27

    Ik moet ook weer eens mijn stash uitzoeken!
    Suzanne onlangs geplaatst…45 x leuke dingen om te doen in decemberMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.