Make-up stash opruimen – november 2017

26 november 2017 No Comments

Mijn make-up stash was weer flink aan het groeien en alles paste niet meer netjes in mijn lades. Tijd om het op  te ruimen dus! Ik besloot al mijn make-up op één grote hoop te gooien en te gaan kijken welke producten ik nog graag gebruik en welke ik liever aan vriendinnen geef. In deze video laat ik je het hele proces zien!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×