Make Up Stash Opruimen – November 2016

9 november 2016 No Comments

Make Up Stash Opruimen - November 2016

De lades van mijn IKEA Alex kast puilde aardig uit, wat betekende dat het hoog tijd was om mijn make up stash op te ruimen. Ik besloot afgelopen zondag om dit te gaan doen en zette de camera erbij aan. Zelf vind ik dit soort video’s namelijk altijd heel erg leuk om te kijken. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×