Make-up stash opruimen - februari 2020

Make up stash opruimen – februari 2020

21 februari 2020 No Comments

Laatst vroeg ik jullie op Instagram welke video’s jullie graag van mij zouden willen zien. Ik kreeg enorm veel vragen naar video’s over mijn make-up stash, opruimvideo’s en ook aanvragen voor een make-up stash opruimvideo. Ik dacht: 2 vliegen in één klap! Ik heb straks weer een opgeruimde stash en jullie krijgen een opruimvideo. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×