Make-Up Stash Opruimen – Februari 2017

8 februari 2017 4 Comments

Als er iets is dat ik graag georganiseerd wil hebben dan is het wel mijn make-up stash (en schoolwerk, haha). Dit is dan ook het onderdeel van mijn kamer dat het vaakst wordt opgeruimd en met effect. Ik vond het weer tijd worden en besloot mijn stash flink uit te zoeken. Hoewel ik helemaal niet van plan was om veel weg te doen heb ik toch best veel producten uit mijn stash gehaald. Heerlijk gevoel om alles weer zo mooi opgeruimd te hebben! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

4 Comments

 • Lydia 8 februari 2017 at 17:37

  Leuke video!
  En die nagellak is echt mooi! Is dat dezelfde als in de review van Essie nagellak?

  • Irina 8 februari 2017 at 17:59

   Dankjewel! Klopt, dat is dezelfde lak ^^

 • Lonneke 8 februari 2017 at 08:19

  Leuk om je zo bezig te zien,, krijg zelf gelijk de kriebels om ook eens flink door mijn make-up stash te gaan.

  • Irina 8 februari 2017 at 09:08

   Hihi dat heb ik ook altijd met dit soort video’s! ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×