Make-Up Stash April 2017

2 april 2017 No Comments

Een tijdje terug kreeg ik de vraag om weer eens mijn make-up stash te laten zien in een video. Natuurlijk wilde ik dat doen! Ik heb dan ook een uitgebreide video gemaakt waarin ik laat zien hoe ik mijn stash heb ingedeeld en welke producten er allemaal in mijn Alex kastje liggen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×