Make-Up & Kletsen

8 juli 2016 5 Comments

Make-Up & Kletsen

Het leek me leuk om weer eens een gezellige kletsvideo voor jullie op te nemen en dus deed ik dat. Ik ga gezellig met jullie kletsen terwijl ik mijn make-up doe. Ik heb het onder andere over de revalidatie van Brownie en mijn vader, mijn nieuwe opleiding, auto rijden maar ook hoe ik verder ga met mijn blog en YouTube kanaal. Pak je make-up erbij en klets gezellig mee!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Gebruikte producten

Maybelline Fit Me! Foundation -120 – review –
Real Techniques Miracle Complexion Sponge – review –
Catrice Liquid Camouflage Concealer – 020
Essence All About Matt Fixing Compact Powder
Boozy Cosmetics Powder Brush – review –
Anastasia DipBrow Pomade – Medium Brown – review –
Anastasia Wenkbrauwkwastje – nr. 12 – review –
Essence Eyeliner Pen – Waterproof
Essence Liquid Ink Eyeliner – Waterproof
Catrice Glam & Doll Mascara – Waterproof
Catrice Sunglow Mineral Bronzing Powder – review –
Boozy Cosmetics Face Shaper Brush – review –
Milani Blush – Luminoso – review –
Boozy Cosmetics Angled Contour Brush – review –
The Balm – Mary Loo Manizer – review –
Real Techniques Setting Brush – review –
NYX Soft Matte Lip Cream – Cannes – review –
ETOS Fixing Spray

5 Comments

 • Ria 12 juli 2016 at 09:17

  Hoi Irina, zelf volg ik vooral je blog, en dan de persoonlijke artikelen. Make up is niks voor mij.
  De week recap lees ik altijd , boek-en fil-revieuws als ik tijd heb

  TOP van je om opleiding , paard en werk voor te laten gaan!
  Succes!

 • Ilse 10 juli 2016 at 19:53

  Super leuke video! Je make up zit hier heel mooi!

  • Irina 10 juli 2016 at 20:03

   Aah dankjewel! <3

 • Astrid 8 juli 2016 at 11:26

  Leuke video! Mooi opgemaakt ook. Wat vervelend van je paard. Ik hoop dat ze snel opknapt. En sterkte voor je vader natuurlijk. Ik lees altijd graag je blog, filmpjes vind ik een leuke aanvulling. Wat betreft schema, vind ik dat je dat gewoon lekker zelf moet bepalen. Het moet wel leuk blijven, toch? 🙂

  • Irina 8 juli 2016 at 11:42

   Dankjewel!
   Ik ga ook zeker niet iets doen wat ik zelf niet leuk meer vind, maar ik twijfel gewoon heel erg dus vandaar dat ik graag jullie mening wil weten ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×