Make Up & Kletsen – Studie, Ordinary Odd en Gezonde Levensstijl

15 februari 2017 4 Comments

De laatste keer dat ik een make up en klets-video voor jullie opnam was eind oktober/begin november. Dit was omdat ik toen stopte met mijn baan als kassier bij de Jumbo en jullie hierover wilde bijpraten. Inmiddels zijn we een aantal maanden later en had ik zin om weer eens zo’n video voor jullie op te nemen. Dit keer praat ik over van alles: o.a. mijn studie, hoe het nu gaat met Ordinary Odd en hoe ik weer probeer een gezonde levensstijl aan te nemen.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

4 Comments

 • Lonneke 15 februari 2017 at 21:49

  Nee dat kan niet, hoe dan? Ik vind je blog geweldig dus snap niet waarom het terug loopt bij je. Ik heb je afgelopen twee weken ook nog extra in het zonnetje gezet op mijn blog. Echt ik snap er soms ook niet s van hor. Soms gaat het heel slecht ook bij mij en soms weer iets beter. Ik hoop dat je toch gauw weer groei gaat zien, dat verdien je!

  • Irina 15 februari 2017 at 22:19

   Aaw wat lief! Ja ik vraag me soms ook echt af wat ik fout doe als ik dan de statistieken van anderen hoor… Maarja: ik probeer me er zo min mogelijk op te focussen!

 • Lydia 15 februari 2017 at 19:08

  Leuke video!
  Jammer dat je statistieken terug lopen!
  Wat ik vooral leuk vind op je blog zijn je tips voor het bloggen, dus misschien leuk om nog wat meer artikelen die die richting op gaan te schrijven?
  Ik zal je binnenkort een keer linken in mijn blog, aangezien ik je echt top vind haha 🙂
  Succes x

  • Irina 15 februari 2017 at 19:48

   Leuk om te horen! Ik steek echt veel tijd in die artikelsn dus goed om te horen dat ze gewaardeerd worden ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×