Make up & kletsen met nieuwe producten

Make up & kletsen met nieuwe producten

2 juni 2019 No Comments

Ik besloot weer eens een gezellige make up en kletsen video voor jullie te maken, waarin ik jullie vertel over een prachtige investering/vervroegd verjaardagscadeau voor mezelf. Daarnaast besloot ik een aantal make up producten voor jullie te testen die al tijden in mijn te-reviewen la lagen en er alsmaar niet van kwamen om te testen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×