Make up & kletsen met Ellenismyname // kerst looks

Make up & kletsen met Ellenismyname // kerst looks

18 december 2019 No Comments

Vandaag is het tijd voor een gezellige make up & kletsen video! Samen met Ellen van het YouTube kanaal Ellenismyname maak ik me op en klets ik over van alles en nog wat. Natuurlijk moest de video wel een kerst thema hebben in de decembermaand, dus maken we onszelf op met echte kerst looks. Net wat uitgebreider en meer glam dus! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×