Beauty, Persoonlijk, Video

Make up & kletsen // drempels & black lives matter

Make up & kletsen // drempels & black lives matter

Ik had zin om weer eens een gezellige kletsvideo op te nemen dus het is weer tijd voor een oude vertrouwde make up & kletsen! Ik heb het o.a. over drempels voelen in de normaalste dingen nu de versoepelingen steeds verder worden uitgebreid, de black lives matter situatie die nu in de wereld speelt en hoe ik hierin mijn steentje wil bijdragen, maar ook luchtigere onderwerpen zoals mijn verjaardag, make up en mijn YouTube video’s. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Rachel
    14 juni 2020 at 12:17

    Goed dat je hierover spreekt in je video en je hebt een prachtige look gecreΓ«erd
    Fijne zondag nog verder πŸ™‚

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.