Make up & kletsen // drempels & black lives matter

Make up & kletsen // drempels & black lives matter

12 juni 2020 1 Comment

Ik had zin om weer eens een gezellige kletsvideo op te nemen dus het is weer tijd voor een oude vertrouwde make up & kletsen! Ik heb het o.a. over drempels voelen in de normaalste dingen nu de versoepelingen steeds verder worden uitgebreid, de black lives matter situatie die nu in de wereld speelt en hoe ik hierin mijn steentje wil bijdragen, maar ook luchtigere onderwerpen zoals mijn verjaardag, make up en mijn YouTube video’s. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Rachel 14 juni 2020 at 12:17

  Goed dat je hierover spreekt in je video en je hebt een prachtige look gecreëerd
  Fijne zondag nog verder 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×