Make Up Factory fall/winter 2019 - Autumn Delight

Make Up Factory Autumn Delight

21 september 2019 2 Comments

Een tijd terug liet ik jullie al een aantal producten uit de Bronzing collectie van Make Up Factory zien, die me toen erg goed bevielen. Toen ik laatst het persbericht over de nieuwe herfst/winter producten uit de Autumn Delight lijn voorbij zag komen werd ik opnieuw benieuwd. Zouden deze producten net zo fijn zijn in gebruik? Ik ontving twee oogschaduws, een blush en een lipstick en laat ze vandaag allemaal aan je zien.

Make Up Factory fall/winter 2019 - Autumn Delight

Make Up Factory Eye Shadow & Mat Eye Shadow
31C Autumn Glow & 19 Bold Brown €15,95 & €11,95

We beginnen met de twee oogschaduw kleuren die ik ontving. De linkse kleur is een oogschaduw met een heleboel glans terwijl de rechter kleur uit de matte collectie komt. Het verschil in verpakking van de twee oogschaduws zit hem eigenlijk alleen in de kleur van de deksel. Deze is bij de glanzende kleur namelijk weerspiegelend zilver en bij de matte tint zwart. Beide hebben een doorzichtig gedeelte in het midden waardoor je de kleur goed kunt zien.

Make Up Factory fall/winter 2019 - Autumn Delight

Eenmaal op mijn arm geswatcht werd ik mega enthousiast: de kleuren zijn net als de vorige keer weer ontzettend goed gepigmenteerd en veroorzaken zo goed als geen fall-out. 31C Autumn Glow is een prachtige oud roze kleur met een mooie glans en 19 Bold Brown is in mijn ogen de perfecte donkere kleur voor in de crease. Hopelijk zijn ze net zo fijn in gebruik op het ooglid als dat ze lijken te zijn op de swatches.

Make Up Factory fall/winter 2019 - Autumn Delight

Het aanbrengen van de oogschaduw ging ontzettend gemakkelijk. De kleuren pakken goed, veroorzaken eigenlijk geen fall-out en blenden mooi in elkaar over zonder direct te verdwijnen. Ik bracht hierboven 19 Bold Brown aan in de arcadeboog en 31C Autumn Glow op het bewegend ooglid en in de binnenste ooghoek. Met deze twee kleuren samen heb je direct een mooie simpele ooglook voor elkaar die perfect geschikt is voor de herfstmaanden.

Make Up Factory fall/winter 2019 - Autumn Delight

Make Up Factory Blusher
26 Peachy Charm – €17,50

Gaan we nu verder met de blush uit de nieuwe collectie. Deze mooie peachy kleur had ik zelf in eerste instantie niet bedacht voor een herfstcollectie, maar geeft tegelijkertijd wel de mooie warme kleur af die ik bij deze maanden vind passen.

De verpakking van het product is zilver kleurig en heeft een kleine spiegel in de deksel zitten: handig voor onderweg. Daarnaast vind je onder de blush een klein kwastje waarmee je het product zou kunnen aanbrengen. Ik gebruik dit soort kwastjes eigenlijk nooit, maar het is leuk dat hij erbij zit.

Make Up Factory fall/winter 2019 - Autumn Delight

Eenmaal geswatcht op mijn arm zie ik dat de blush zo ongeveer hetzelfde pigment heeft als de twee oogschaduws hiervoor. Ergens heel erg tof, maar tegelijkertijd betekent dit wel dat je voorzichtig moet zijn met aanbrengen. Je brengt met dit soort goed gepigmenteerde producten namelijk al snel te veel aan waardoor je een soort poppenwangetjes krijgt.

Make Up Factory fall/winter 2019 - Autumn Delight

Eenmaal op mijn wangen is de blush dan ook duidelijk aanwezig. Zelf ben ik echt weg van de kleur: prachtig warm en bij nader inzien echt compleet geschikt voor de aankomende herfstmaanden. Zeker een product dat ik er vaker bij zal pakken. Bedenk je echter wel bij het gebruik van dit product dat je de kwast goed aftikt: niet tegen fall-out, maar tegen te veel kleurapplicatie.

Make Up Factory Autumn Delight

Make Up Factory Magnetic Lip
298 Reddish Mood – €19,95

Als laatste wil ik jullie één van de nieuwste Magnetic Lips laten zien. Deze prachtige lipstick komt in een glanzende zwarte huls waar het logo van Make Up Factory in het wit op gedrukt staat. De huls sluit magnetisch en geeft daardoor ook direct een luxe gevoel. Overigens zijn er drie kleuren uitgebracht, waarvan ik de donkerste kleur heb mogen ontvangen: 298 Reddish Mood.

Make Up Factory Autumn Delight

Dit product testte ik opnieuw in eerste instantie uit op mijn arm, waar ook bij dit product weer een prachtige swatch uit tevoorschijn kwam. De lipstick heeft zoals je kunt zien een donkerrode/bessen tint: wat mij betreft perfect voor de herfstmaanden. Ik had hem in eerste instantie mat verwacht, maar de finish is eerder satin te noemen. Geen probleem natuurlijk, want de lipstick belooft ook niets qua finish.

Make Up Factory fall/winter 2019 - Autumn Delight

Op mijn lippen vind ik de kleur echt prachtig: hij dekt goed, brengt gemakkelijk aan en door de glanzende finish benadrukt hij absoluut geen velletjes. Daarnaast denk ik dat dit een kleur is die veel mensen zal staan: zowel met een lichtere als een donkere huidskleur.

Make Up Factory fall/winter 2019 - Autumn Delight

Full face vind ik het dan ook een prachtige kleur. Of ik deze lipstick zou matchen met deze ooglook is iets anders: ik vind de koele roze tint op het ooglid namelijk niet helemaal matchen met de warme kleur lipstick en blush. Toch weet ik zeker dat ik deze kleur er nog vaker bij zal gaan pakken.

Make Up Factory fall/winter 2019 - Autumn Delight

Mijn conclusie over de Make Up Factory Autumn Delight collectie

Al met al denk ik dat het jullie niet zal verbazen als ik zeg dat ik enthousiast ben over deze nieuwe producten. Geen enkel product heeft me teleurgesteld en eigenlijk in ieder opzicht doen ze ontzettend goed hun werk. Wat mij betreft zijn het dan ook allemaal hele grote aanraders. De producten zijn al verkrijgbaar en zijn te koop bij o.a. Etos, Dio en DA.

Ik heb deze producten ontvangen ter review

Make Up Factory fall/winter 2019 - Autumn Delight

2 Comments

 • Suzanne 23 september 2019 at 08:21

  Prachtige look heb je ermee gemaakt!

 • Tessa 21 september 2019 at 09:13

  wat een mooie producten, echt voor deze tijd van het jaar. de look die je gemaakt heb is erg mooi

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×