Make up en kletsen met Joyce Bastiaans

Make up en kletsen met Joyce Bastiaans

22 februari 2019 No Comments

Samen met Joyce filmde ik afgelopen zondag een gezellige make up en kletsvideo, zoals jullie deze van ons gewend zijn. Dit keer praten we over allerlei make up, struggles die we hebben met onze huid, het aanbrengen van producten en nog veel meer. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×