MAC lipsticks Whirl & Taupe

26 februari 2016 5 Comments

MAC Whirl en Taupe

Zoals jullie al konden zien tijdens de afgelopen make-up shoplog, heb ik weer 2 MAC lipsticks erbij. Eén daarvan stond al een hele tijd op mijn verlanglijstje maar was alsmaar niet verkrijgbaar. Ik heb het hierbij over MAC Whirl. Daarnaast zag ik MAC Taupe op de blog van Vera, en ik kreeg hem maar niet uit mijn hoofd. Alweer mijn vijfde en zesde MAC lipsticks: tijd voor een review!

MAC Whirl en Taupe

De lipsticks zitten in de standaard MAC huls. Mooi zwart met zilveren details. Mensen vergelijken ze ook wel met tampons of kogels. Het is maar net wat je erin ziet! Links zie je Whirl en rechts Taupe, zoals je ziet liggen ze redelijk dicht bij elkaar.

MAC Whirl en Taupe

Toch zijn ze wel degelijk verschillend. Onderaan zie je Whirl en bovenaan Taupe. Zoals je kunt zien heeft Whirl meer roze in zich en Taupe meer oranje. Wel hebben ze allebei een bruine ondertoon: mijn favoriet!

MAC Whirl

MAC Whirl en Taupe

MAC Whirl en Taupe

MAC Whirl stond al tijden op mijn verlanglijstje; maar ook op dat van heel veel anderen. De lipstick is dan ook vrijwel altijd uitverkocht. Toen ik zag dat hij beschikbaar was op de online shop van Douglas sloeg ik dan ook meteen mijn slag. Ik heb er zeker geen spijt van: wat een beauty! Over het algemeen ben ik niet zo weg van de (licht)roze tinten lip producten, maar voor Whirl maak ik graag een uitzondering! Door de bruine ondertoon is het helemaal mijn ding.

MAC Taupe

MAC Whirl en Taupe

MAC Whirl en Taupe

MAC Taupe is een oranje/bruine tint. Zo een kleur had ik nog niet in mijn stash, en dat terwijl ik zo houd van de bruine lipsticks! Ik vind hem echt prachtig, en net weer iets vrolijker dan bijvoorbeeld MAC Persistence (een echte favoriet!). Zeker een kleur die ik er nog heel erg vaak bij ga pakken.

Zoals je al wel ziet ben ik ontzettend blij met mijn twee nieuwe lipsticks. Beide zijn overigens mat! Dat had ik nog geen eens vermeld. Mijn favoriete finish.

MAC lipsticks kosten €19,50 per stuk.

Heb jij nog een echte aanrader op het gebied van lipstick?

5 Comments

 • Marit 26 februari 2016 at 16:03

  Wat een mooie kleuren! Ik twijfel ook al een tijdje over Taupe, hij is echt prachtig!

 • Eva 26 februari 2016 at 12:21

  Nice! Vooral Whirl vind ik mooi!
  Maar ze staan je beide super!
  De eerst volgende die ik wil aanschaffen is flat out fabulous denk ik!
  Al lijkt me een neutrale ook wel leuk!

 • Mariska 26 februari 2016 at 10:39

  Ze lijken redelijk op elkaar op het eerste gezicht, maar zijn toch net wat anders! Wel allebei echt mooi 😀

 • Farah 26 februari 2016 at 09:46

  Ze staan je erg mooi! Vind de kleur whirl ook een hele mooie kleur.

 • Celine 26 februari 2016 at 09:25

  Ze staan je heel mooi! Stone en Whirl staan ook nog op mijn verlanglijstje, maar nu ik Taupe heb gezien denk ik dat deze er ook op komt te staan…

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×