MAC Powder Kiss Lipsticks Burning Love & Devoted to Chili

MAC Powder Kiss lipsticks Burning Love & Devoted to Chili

5 mei 2019 3 Comments

Een tijdje terug kwam MAC uit met een nieuwe lijn lipsticks: de Powder Kiss lipsticks. Zelf werd ik niet direct enthousiast bij de omschrijving die MAC van het product gaf. De lipsticks zouden namelijk minder hard moeten staan, en juist een vervaagde zachte kleur moeten geven aan je lippen.  Op zich een leuk idee, maar niet zozeer iets wat echt bij mij past. Ik houd juist wel van een opvallende lipkleur. Toen ik echter de kleurtjes Burning Love en Devoted to Chili zag werd ik verliefd. Vandaag laat ik ze dan ook uitgebreid aan je zien.

MAC Powder Kiss Lipsticks Burning Love & Devoted to Chili

De verpakking van de MAC Powder Kiss Lipsticks

De verpakking van de Powder Kiss lipsticks is eigenlijk zo goed als hetzelfde als we deze gewend zijn van de andere MAC lipsticks. Het enige verschil is het feit dat de zwarte hulzen van de lipsticks hier net iets doffer en matter zijn dan bij de andere. Wanneer ik de MAC lipsticks uit mijn stash vergelijk met deze twee nieuwe lipsticks zie je wel degelijk verschil. De ‘oude’ huls glanst aanzienlijk meer dan dat de nieuwe hulzen doen.

Ditzelfde zie je overigens ook terug aan de lipsticks zelf. Deze zien er in verhouding met mijn andere matte lipsticks echt extreem mat uit. Ik was zelf dan ook heel erg benieuwd hoe dit zou uitpakken op mijn lippen. Een matte lip is namelijk helemaal mijn ding, maar je hebt al snel last van een uitdrogend effect. Hier heb ik bij de matte lipsticks van MAC eigenlijk bijna nooit last van, dus hopelijk stellen deze mij hierin ook niet teleur.

MAC Powder Kiss Lipsticks Burning Love & Devoted to Chili

De swatches van de MAC Powder Kiss Lipsticks

Bij het swatchen van de lipsticks op mijn arm werd ik enthousiast. Eigenlijk had ik verwacht dat de kleuren helemaal niet zo gepigmenteerd zouden zijn door de omschrijving van MAC. Een vervaagde zachte kleur ging in mijn hoofd nu eenmaal niet samen met een goede pigmentatie. Eenmaal op mijn arm bleek dit echter totaal niet waar te zijn. Beide kleuren gleden als boter over mijn arm en lieten een goed gepigmenteerde swatch achter.

Links zie je hier de kleur Burning Love en rechts Devoted to Chili: twee heftigere lipstick kleuren die echt van je lippen af horen te poppen. Burning Love is een prachtige bessentint en Devoted to Chili doet me echt denken aan herfstbladeren. Allebei echt helemaal mijn ding. Nu nog kijken hoe het effect van de lipsticks op mijn lippen zou zijn.

MAC Powder Kiss Lipsticks Burning Love & Devoted to Chili

MAC Powder Kiss Lipstick – Burning Love

We beginnen met Burning Love, de prachtige bessentint van de twee. Deze lipstick glijdt echt ontzettend fijn over mijn lippen en brengt daardoor ook heel erg gemakkelijk aan. Ik was bang dat de lipsticks wat vlekkerig zouden aanbrengen, doordat ze een zachte kleur moeten verspreiden, maar dit is totaal niet het geval. Daarnaast vind ik de kleur totaal niet vervaagd of zacht zoals MAC deze omschrijft, maar knalt hij juist van mijn lippen af.

MAC Powder Kiss Lipsticks Burning Love & Devoted to Chili

Zelf vind ik dit totaal geen probleem, want ik ben verliefd op de kleur en houd ervan als een lipstick opvallend is. Burning Love vind ik dan ook prachtig en ik weet zeker dat dit een kleur is die ik er vaker bij ga pakken. Het is een wat warmere roze/paarse tint waardoor ik hem goed kan hebben en daarnaast denk ik dat hij bij heel erg veel looks mooi zal staan.

MAC Powder Kiss Lipsticks Burning Love & Devoted to Chili

MAC Powder Kiss Lipstick – Devoted to Chili

Dan gaan we verder met Devoted to Chili, wat in mijn ogen echt de perfecte kleur is voor de herfst. Ook deze lipstick gleed weer over mijn lippen als boter en brengt netjes en egaal dekkend aan. Bij deze kleur zie ik iets meer van het ‘vervaagde’ effect waar MAC het over heeft, maar ook dit keer niet op de manier waarop ik het had verwacht.

MAC Powder Kiss Lipsticks Burning Love & Devoted to Chili

Full face zie je de kleur namelijk opnieuw van mijn lippen knallen en dat is niet het idee dat ik bij deze lijn in mijn hoofd had. Alsnog een prachtige kleur overigens, die ik met heel erg veel liefde ga dragen. Zelf vind ik het totaal niet erg dat de kleuren zo opvallend zijn, maar ik kan me voorstellen dat wanneer je een zachte vervaagde kleur op je lippen verwacht, dit je wat te heftig is.

MAC Powder Kiss Lipsticks Burning Love & Devoted to Chili

Mijn conclusie over de MAC Powder Kiss Lipsticks

Al met al ben ik ontzettend blij met mijn twee nieuwe lipsticks en ga ik ze nog met heel erg veel plezier dragen. De houdbaarheid van de lipsticks is namelijk ook ontzettend goed: na een flinke maaltijd zul je hem wel even moeten bijwerken in het midden van je lippen maar verder houdt hij het zeker wel een aantal uur vol.

Toch vind ik het wel gek dat MAC deze lipsticks verkoopt onder ‘vervaagde zachte kleur’ terwijl ik dit toch echt niet terug zie op mijn lippen. Zelf vind ik dit totaal niet erg en ben ik juist blij met het pigment van de kleurtjes maar ik kan me voorstellen dat dit niet is wat je verwacht wanneer je deze lijn koopt. Wanneer je niet uit gaat van een subtiele lipstick kan ik je deze dan ook zeker aanraden, maar anders zou ik ze toch laten liggen.

De MAC Powder Kiss lipsticks zijn te koop bij Douglas voor €19,50 per stuk. Burning Love vind je hier en Devoted to Chili hier.

MAC Powder Kiss lipsticks Burning Love & Devoted to Chili

3 Comments

 • Lianne - geendierenindekeuken 6 mei 2019 at 20:48

  Ik vind die tweede erg mooi!

 • Tessa 5 mei 2019 at 19:52

  wat een prachtige kleuren! ik gelijk enthousiast over beide lipsticks.

 • Yara 5 mei 2019 at 10:55

  Wat een leuke kleuren! Burning love is echt zo’n mooie kleur.
  Liefs,
  Yara

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×