MAC Mineralize Skinfinish – Lightscapade

13 mei 2017 29 Comments

Toen ik hoorde dat de Douglas 20% korting gaf op alle MAC producten wist ik het meteen: daar moest ik gebruik van maken! Jullie zagen vorige week al dat ik de satin lipstick in de kleur Amourous kocht, maar daarnaast bestelde ik ook een mineralize skinfinish die al tijden op mijn wishlist stond: Lightscapade. Deze highlighter stond al tijden op mijn verlanglijstje, maar door de prijs stelde ik de aankoop alsmaar uit. Deze 20% korting was dan ook mijn kans!

MAC Mineralize Skinfinish - Lightscapade

De verpakking van de mineralize skinfinish is simpel en strak vormgegeven: zoals we dit gewend zijn van MAC. Het is een simpel rond zwart doosje, met en doorzichtige deksel. Ook staat natuurlijk met mat zwarte letters de naam van het merk groot op de verpakking aangegeven: hier betaal je immers voor.

De poeder zelf is ontzettend mooi en interessant om naar te kijken. Dit had ik helemaal niet verwacht toen ik hem bestelde! Zoals je kunt zien zitten er allemaal verschillende tinten in de poeder verwerkt. Zelf spot ik geel, roze, rood, oranje/goud en zelfs blauw.

MAC Mineralize Skinfinish - Lightscapade

Ik kon dan ook niet wachten om de poeder te swatchen en baalde dat ik alsmaar geen tijd had om de foto’s te maken voor deze blogpost. Hierdoor moest ik wachten met het gebruiken van de poeder! Eenmaal gemaakt swatchte ik de poeder dan ook vol goede hoop… en was aardig teleurgesteld toen ik bovenstaande swatch kreeg. Waar was de overweldigende glans die mij beloofd was?

MAC Mineralize Skinfinish - Lightscapade

Maar ik gaf de hoop niet op en doopte mijn fanbrush in de poeder om hem aan te brengen op mijn gezicht. Eenmaal een veeg met de kwast over mijn jukbeenderen te hebben gehaald was ik verkocht: wat een beauty! De glans kwam me meteen tegemoet en ik moest mezelf tegenhouden om niet alsmaar door te gaan met aanbrengen. De glans is zo ontzettend mooi!

Helaas komt de poeder helemaal niet tot zijn recht op de foto’s die ik ervan heb gemaakt, maar geloof me alsjeblieft op mijn woord: hij glanst prachtig! Deze highlighter ga ik er zeker nog vaker bij pakken: ik ben helemaal verliefd.

De MAC Mineralize Skinfinish in Lightscapade kost €31,50

29 Comments

 • Eva 19 mei 2017 at 17:15

  Deze trekt al tijden mijn aandacht! Ik heb een heel bleek huidje, dus ik denk dat ie dan goed matcht!

 • Esra 15 mei 2017 at 00:06

  Ben benieuwd, zal er de volgende keer zeker even naar kijken! X

 • Girls-things 14 mei 2017 at 16:37

  Ziet er mooi uit!
  Super fijn dat hij in de korting was :).

 • Chantal 14 mei 2017 at 09:17

  Ik zoek inderdaad ook nog een highlighter. top!

  • Irina 14 mei 2017 at 13:34

   Dan kan ik je deze zeker aanraden!

 • Soraya 13 mei 2017 at 15:24

  Mijn favoriete highlighter van MAC is Soft Frost. Ik weet niet of deze nog te koop is. Hij is wit maar heeft een roze/violet glans. Ik vind hem zo mooi! Ik moet echt een goede dupe vinden voor als hij niet meer te koop is. Ik hou van roze/paarse highlighters! Jammer dat jouw highlighter op de foto’s niet helemaal tot zijn recht komt MAAR ik geloof je zeker 🙂

  • Irina 13 mei 2017 at 20:53

   Oew die klinkt erg mooi!

 • Natascha 13 mei 2017 at 13:29

  Hij ziet er gewoon al heel mooi uit! En mac producten zijn altijd top dus ik geloof je zeker! 🙂

  • Irina 13 mei 2017 at 20:54

   Ja dat zijn ze zeker! Al heb ik ooit een oogschaduw palette gehad dat me helaas toch tegen viel.

 • Nicole 13 mei 2017 at 13:17

  Ik was nooit echt zo geïnteresseerd in deze highlighter omdat ik niet zo goed wist wat ik ervan moest verwachten op de huid, maar ondanks dat hij niet goed tot zijn recht komt op de foto’s vind ik hem toch echt enorm mooi! Echt wauwie! I was wrong!

  • Irina 13 mei 2017 at 20:54

   Haha oeps: nog iets aan je wishlist toegevoegd dus.

 • Kim 13 mei 2017 at 12:02

  Zoooo wat een plaatje!

  • Irina 13 mei 2017 at 20:54

   Dat is het zeker!

 • All About Bertina 13 mei 2017 at 11:40

  o wauw! Oké, deze moet echt op mijn wishlist, hij is echt prachtig!
  Helaas heb ik de actie voorbij laten gaan maar wat leuk dat jij toch nog twee geweldige producten hebt kunnen scoren. Ik vind de glans echt prachtig,toch opvallend en toch heel draagbaar. Ik ben verkocht!

  • Irina 13 mei 2017 at 20:55

   Snap ik! Hij stond niet voor niets heel lang op mijn wishlist, hihi.

 • hillybillybeauty 13 mei 2017 at 10:12

  Mooi!! Ik dacht dat ik deze niet hoefde, eeehhhh, wel dus! Ik ben ook benieuwd naar de prep & Prime producten van MAC.

  • Irina 13 mei 2017 at 20:55

   Haha heel herkenbaar! Ik wil de fixing spray nog heel graag een keer proberen.

 • Shiralee 13 mei 2017 at 10:00

  Oh, joh! Ik wist niet dat hij er zó tof uit zag in de verpakking.

  • Irina 13 mei 2017 at 20:57

   Ik ook niet! Tot ik hem dus al in huis had, hihi.

 • Lonneke 13 mei 2017 at 09:50

  Ik geloof je direct. Ik zie evengoed op de foto een mooie glow. Vooral in de lente en zomer hou ik hiervan.

  • Irina 13 mei 2017 at 20:57

   Zeker, maar in het echt is de glans nog veel intenser!

 • Marjolein 13 mei 2017 at 09:43

  Oja ik heb dit merk altijd al een keer eillen ontdekken Hoor er veel goeds over Thanx for Sharing ik ga het er een keer op wagen

  • Irina 13 mei 2017 at 20:57

   Zou ik zeker doen! MAC heeft top producten ^^

 • Britt van Ommeren 13 mei 2017 at 09:42

  Heerlijk product! Om naar te kijken zelf is al een pareltje, heel mooi!

  • Irina 13 mei 2017 at 20:57

   Zeker! En dat wist ik nog geen eens toen ik hem bestelde, haha.

 • irma 13 mei 2017 at 09:36

  Hij ziet er inderdaad prachtig uit! Wel aan de prijzige kant maar ik denk zijn geld echt wel waard 😀

  • Irina 13 mei 2017 at 20:58

   Dat inderdaad wel, vandaar dat ik hem bestelde in de korting!

 • Cindel 13 mei 2017 at 09:25

  Hij ziet er alleen in het doosje al prachtig uit inderdaad. Een beetje parelmoer effect als je het mij vraagt! Zelf heb ik nog nooit iets van de Mac gekocht maar hoor er eigenlijk altijd alleen maar goede dingen over! Wie weet ga ik binnenkort maar eens kijken voor een vette lipstick 😀 Vindt de highlighter ook best wel duur hahaha

  • Irina 13 mei 2017 at 20:58

   Haha snap ik! Ik ben ook begonnen met lipsticks, en deze zijn ook echt super fijn!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×