MAC lipsticks Velvet Teddy & Faux

15 september 2015 5 Comments

IMG_1525

Al sinds ik afwist van het bestaan van MAC wilde ik onwijs graag een product van hun hebben. Al die tijd vond ik het veel te duur en wist ik niet wat ik dan precies wilde hebben, aangezien ik op een alledaagse dag eigenlijk helemaal niet zo veel make up draag. Toch kon ik de verleiding laatst echt niet meer weerstaan en bestelde ik meteen 2 (ja gelijk 2) lipsticks. 2 nude kleurtjes, die ik dus gewoon iedere dag kan dragen.

IMG_1530

De twee kleurtjes die ik kocht waren twee heel bekende kleuren van MAC: Velvet Teddy en Faux. Over beide kleuren had ik al veel goeds gehoord en de swatches op internet zagen er prachtig uit. Na veel getwijfel of ik niet toch ook nog even een lippotlood en een blush moest bestellen (en dit toch maar niet deed aangezien ik dan wel gelijk heel erg veel geld kwijt zou zijn) bestelde ik de lipsticks in de online shop van de Douglas.

IMG_1540

Nadat ik foto’s van de lipsticks had gemaakt mocht ik ze dan eindelijk gaan swatchen en gebruiken! Jeetje wat keek ik daar onwijs erg naar uit. Toen ik de lipsticks swatchte op mijn arm werd ik meteen enthousiast (nog enthousiaster dan ik al was zelfs) want moet je nou toegeven: zulk soort structuur en kwaliteit zie je toch niet snel bij een low budget merk als Catrice of Essence.

Links zie je Velvet Teddy, die een matte finish heeft. Daarnaast (rechts) zie je de kleur Faux, met een satin (glanzende) finish. Beide kleuren vind ik echt onwijs mooi, en ook zeker draagbaar voor iedere dag.

IMG_1547

IMG_1557

Als eerste laat ik jullie Velvet Teddy zien, een matte lipstick met een wat bruinere ondertoon. Voor mijn lippen ligt de lipstick echt héél erg dicht bij mijn eigen lipkleur, maar toch vind ik de lipstick ontzettend mooi. De lipstick brengt heel erg makkelijk aan, heeft een matte finish maar is niet uitdrogend voor je lippen. Daarnaast blijft de lipstick goed zitten en ook eten en drinken gaat prima wanneer je de lipstick op hebt.

Velvet Teddy is te koop voor €19,50.

IMG_1561

IMG_1562

En dan is het de beurt aan Faux, een kleur die misschien wel nog bekender is. Faux heeft een roze ondertoon, maar is toch zeker wel nude te noemen. De kleur heeft in tegenstelling tot Velvet Teddy een satin finish, en heeft daarmee dus een glansje. Ook deze lipstick brengt makkelijk aan en blijft daarna ook zeker goed zitten. Eten of drinken is geen probleem, en pas na een paar uur zou je de lipstick kunnen bijwerken, hiervoor is het absoluut nog niet nodig.

Faux is te koop voor €19,50.

Jullie merken het vast al wel na dit onwijs positieve en enthousiaste artikel: ik ben onwijs blij met deze twee lipsticks! Ik snap nu waarom iedereen altijd zo ontzettend te spreken is over MAC: het is echt een heel erg groot verschil met een lipstick van bijvoorbeeld Catrice. Ik ga vast vaker bestellen, maar voor nu ben ik onwijs blij met deze twee prachtige kleuren lipstick.

5 Comments

 • Jennifer | JenniferZ 15 september 2015 at 21:21

  Ik vind het er heel mooi uit zien, velvet teddy heeft naar mijn mening een net wat mooiere ondertoon. Een beetje bruin achtig ^^

 • Lisa 15 september 2015 at 16:16

  Ik heb nog totaal geen ervaring met MAC haha! Maar de pigmentatie op deze foto’s is zoveeel beter dan die van Essence! Van deze twee vind ik vooral velvet teddy mooi: Faux is voor mij iets te rozig haha 🙂 Liefs

  • Irina 15 september 2015 at 19:28

   Ik vind zelf Velvet Teddy ook de mooiste van de twee, omdat ik Faux inderdaad net iets te roze vind voor iedere dag, maar op sommige dagen vind ik dat juist wel heel erg mooi!

 • Marit 15 september 2015 at 14:19

  Moooi! Ik ben zelf ook echt MAC fan 🙂 fijne kleurtjes!

 • Floor 15 september 2015 at 10:12

  Wat een mooie kleurtjes heb je uitgekozen! Ik blijf Faux altijd zo mooi vinden 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×