Beauty

MAC lipsticks Persistence & Sin

IMG_2260

Na Velvet Teddy en Faux moet ik toegeven dat ik lichtelijk verslaafd ben geraakt aan de lipsticks van MAC. Oke.. haal dat lichtelijk eigenlijk maar gewoon weg. Ik droeg mijn 2 exemplaren vrijwel iedere dag sinds ik ze had, en bleef maar kijken naar MAC lipstick stash video’s. Afgelopen week kon het dan ook niet anders en kwamen er weer 2 nieuwe lipsticks binnen.

IMG_2269

Dit keer koos ik voor iets minder naturelle kleuren dan de vorige keer. Ik kocht namelijk de net nieuwe lipstick Persistence, wat op het eerste gezicht een redelijk nude kleurtje lijk; maar toch redelijk donker is. Daarnaast had ik al tijden een zwak voor Sin, maar omdat deze niet erg draagbaar is voor iedere dag deed ik het alsmaar niet. Van de week besloot ik het toch maar te doen: hij bleef maar in mijn hoofd zitten.

IMG_2286

Beide lipsticks zijn compleet mat; wat ik zelf de mooiste finish vind voor een lipstick. Zoals je kunt zien is Persistence toch een redelijk donkere bruine kleur, met een warme ondertoon. Daarnaast zie je Sin, een prachtige paars/bordeaux kleur. Heerlijk vampy.

Persistence

IMG_2291

IMG_2300

Ik vind dit echt een prachtkleur. Hij is aanwezig, maar niet meteen zo knallend dat iedereen meteen omkijkt wanneer je langs loopt. Dit is een kleur die ik zelf toch wel naar werk o.i.d. zou durven dragen. Prachtig voor de warme types als je het mij vraagt.

Sin

IMG_2304

IMG_2317

En dan Sin… Ja, Sin… Wat zal ik eens zeggen… Wat een prachtkleur! Het is geen kleur die ik snel zal pakken, maar voor de geschikte gelegenheid vind ik hem echt prachtig! Het is een mooie vampy kleur, en persoonlijk vind ik hem me echt heel erg mooi staan. Ik ben onwijs blij dat ik hem uiteindelijk toch heb gekocht.

Ik ben weer ontzettend blij met mijn 2 nieuwe aanwinsten, en ga ze dan ook met veel plezier dragen. Ook al is MAC dan een duurder merk, ik merk toch wel dat ze de prijs waard zijn.

MAC Persistence en Sin kosten €19,50 per stuk

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

7 Comment

 1. Reply
  Sunnie
  14 december 2015 at 19:13

  Persistence staat je heel goed, Ik zat zelf te twijfelen tussen Whirl en deze maar ben toch voor Whirl gegaan.
  Leuke review!

  1. Reply
   Irina
   14 december 2015 at 20:56

   Ik wil zelf Whirl ook nog heel graag, maar hij is alsmaar uitverkocht

 2. Reply
  Lizzy
  25 november 2015 at 15:42

  Leuke kleurtjes! De wat bruinere tint staat je erg mooi, en Sin is echt een pareltje! De naam klinkt me bekend in de oren, want ik hoor er veel over! Zelf heb ik nog geen MAC lipstick helaas!

 3. Reply
  Bibi
  25 november 2015 at 11:37

  Mooie kleuren! Vooral Sin staat je erg mooi!

 4. Reply
  Natasja
  25 november 2015 at 10:55

  Het zijn allebei echt prachtige kleuren, ik kan geen favoriet kiezen!

 5. Reply
  Floor
  24 november 2015 at 17:26

  Ik heb Sin laatst ook gekocht en ik vind hem zo ontzettend mooi! Ik wil eigenlijk ook Cyber kopen, maar die is nodig heftiger dan Sin is haha

  1. Reply
   Irina
   24 november 2015 at 18:43

   Ik vind Sin zelf mooier, omdat hij meer naar bordeaux/burgundy neigt dan echt naar paars. Daarom heb ik voor Sin gekozen i.p.v. Cyber. Ik wil misschien wel nog een keer Diva aanschaffen..

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.