MAC Lipstick – Twig

24 november 2016 8 Comments

MAC Lipstick - Twig

Al tijden twijfelde ik of ik de satin lipstick Twig van MAC moest kopen. Ik draag namelijk eigenlijk altijd alleen maar matte lipsticks, waardoor ik Faux ook nooit erbij pak. Toch bleef het kleurtje mijn aandacht trekken dus toen ik mijn tentamen periode en projectweek met hard werken door was gekomen besloot ik mezelf te belonen met de lipstick. Inmiddels is het één van mijn favorieten van het moment.

MAC Lipstick - Twig

Hoe MAC lipsticks eruit zien weet denk ik iedereen wel: de zwarte kogelvormige (of tampon-vormige, hoe je er maar naar kijkt) verpakking is welbekend in beautyland.

Twig is zoals ik al zei een satin lipstick, wat betekend dat er een lichte glans over de kleur heen zit. Deze is heel erg subtiel, waardoor ik hem alsnog mooi vind. Verder is het een echte my-lips-but-better kleur: roze/bruin.

MAC Lipstick - Twig

De swatch op mijn arm beloofde meteen een heleboel goeds. De lipstick is goed gepigmenteerd en voelt ontzettend zacht aan op mijn arm. Zeker aangezien ik matte lipsticks gewend ben voelde de lipstick heel erg lekker soepel tijdens het aanbrengen. Voor deze swatch ben ik overigens maar één keer over mijn arm gegaan met de lipstick.

MAC Lipstick - Twig

Ook het aanbrengen op mijn lippen ging ontzettend makkelijk. De lipstick glijd over je lippen, wat de applicatie erg makkelijk maakt. Daarnaast dekt de kleur in één keer goed.

MAC Lipstick - Twig

En dan is dit hoe hij er full-face uit ziet: ik ben verliefd! Ondanks het feit dat ik over het algemeen alleen matte lipsticks draag ben ik verliefd op deze kleur. De glans is ook erg subtiel, waardoor de overgang niet heel erg groot was. Daarnaast blijft de lipstick goed zitten en slijt deze geleidelijk. Door de natuurlijke kleur is het ook niet meteen lelijk wanneer hij slijt: geen enkel minpunt dus!

Ja ik ben echt helemaal gek op mijn nieuwe MAC aanwinst en draag hem de afgelopen week dan ook al vrijwel dagelijks. Tot nog toe heb ik ook eigenlijk nog nooit problemen gehad met MAC lipsticks: het blijven gewoon echte beauty’s.

MAC Twig kost €19.50

8 Comments

 • Elisa 26 november 2016 at 17:01

  Wat is hij mooooi! Ik twijfel al eeuwen of ik deze moet aanschaffen. Misschien toch maar eens doen 😀

  • Irina 26 november 2016 at 20:19

   Ja hij is echt prachtig!

 • Mariska 24 november 2016 at 09:17

  Dit is m’n favoriete Maccie! Echt een hele mooie. Merk ook niet enorm veel verschil met matte. Hij staat je super!

  • Irina 24 november 2016 at 09:59

   Dankjewel!

 • Joyce 24 november 2016 at 09:13

  Hij staat je prachtig <3

  • Irina 24 november 2016 at 09:59

   Dankjewel Joyce <3

 • Britt 24 november 2016 at 07:05

  Wat een prachtig neutraal, maar toch chique kleur! Staat je ook heel mooi!

  • Irina 24 november 2016 at 09:59

   Ja hij is echt prachtig!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×