Beauty, Video

MAC Lipstick Stash

MAC Lipstick Stash

Aangezien ik zelf uren kan kijken naar de MAC lipstick stashes van anderen op YouTube, besloot ik dat ik er zelf ook een wilde opnemen. Ik heb op het moment 6 MAC lipsticks, wat misschien niet heel erg veel is voor zo een video, maar omdat ik er zo ontzettend blij mee ben wilde ik hem toch graag voor jullie opnemen: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

MAC Faux (satin) – hier –
MAC Velvet Teddy (matte) – hier –
MAC Whirl (matte) – hier –
MAC Taupe (matte) – hier –
MAC Persistence (matte) – hier – 
MAC Sin (matte) – hier – 

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.