MAC Lipstick Stash

24 april 2016 No Comments

MAC Lipstick Stash

Aangezien ik zelf uren kan kijken naar de MAC lipstick stashes van anderen op YouTube, besloot ik dat ik er zelf ook een wilde opnemen. Ik heb op het moment 6 MAC lipsticks, wat misschien niet heel erg veel is voor zo een video, maar omdat ik er zo ontzettend blij mee ben wilde ik hem toch graag voor jullie opnemen: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

MAC Faux (satin) – hier –
MAC Velvet Teddy (matte) – hier –
MAC Whirl (matte) – hier –
MAC Taupe (matte) – hier –
MAC Persistence (matte) – hier – 
MAC Sin (matte) – hier – 

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×