MAC Lipstick Stash + Swatches

12 maart 2017 4 Comments

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik jullie mijn MAC lipsticks liet zien, en ik vond het dan ook wel weer tijd worden voor een update video. Ik heb inmiddels alweer tien verschillende kleuren en in deze video swatch ik ze op mijn arm, op mijn lippen en vertel ik wat ik van alle kleuren vind. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

4 Comments

 • Lieke 12 maart 2017 at 11:50

  Ik heb zelf ook Mehr en Taupe (en nog 8 andere MAC lipsticks), beide mijn meest gebruikte lipsticks. Ik heb zelf één retro matte lipstick, Ruby woo en als je je lippen gewoon goed hydrateert met een lipbalm brengen ze gewoon makkelijk en mooi aan! Mooie stash heb je 🙂

  • Irina 12 maart 2017 at 20:22

   Aah goed om te horen! Dan weet ik dat ik ze ook gewoon zou kunnen kopen ^^

 • Malou | Blonde Blossom 12 maart 2017 at 11:34

  Twig is mooi zeg! Ik wil Velvet Teddy nog steeds hebben, ik vind ‘m gewoon ontzettend mooi. Zelf heb ik MAC Diva, die vind ik geweldig! Ook Mehr is een grote favoriet van mij. Malou x

  • Irina 12 maart 2017 at 20:23

   Velvet Teddy is echt mijn all time favorite: die kan ik je zeker aanraden!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×