MAC Lipstick – Mehr

26 september 2016 18 Comments

MAC Lipstick - Mehr

MAC Mehr stond echt al maanden lang op mijn verlanglijstje, en toen ik afgelopen week onwijs hard aan het werk was geweest voor school vond ik dat ik mezelf mocht belonen. Al snel belandde hij in mijn online winkelmandje en vervolgens bij mij thuis. Vandaag is het tijd om deze beauty aan jullie te laten zien!

MAC Lipstick - Mehr

Ik denk dat iedereen inmiddels wel weet hoe MAC lipsticks eruit zien: het is een simpele zwarte kogelvormige (of tampon-vormige, het is maar net hoe je het bekijkt) huls. Op de onderkant van de lipstick staat de naam vermeld: handig, want verder kun je de kleuren niet uit elkaar houden qua verpakking. MAC Mehr is een oudroze kleurtje, uit de matte lipstick lijn van MAC. Mijn favoriete finish.

MAC Lipstick - Mehr

Op de swatch kun je goed zien dat de lipsstick ook wel iets paars in zich heeft zitten, al is het maar heel erg subtiel. De kleur dekt heel erg goed: ik ben voor deze swatch maar één keer met de lipstick over mijn arm gegaan. Daarnaast voelt hij voor een matte lipstick totaal niet stroef aan.

MAC Lipstick - Mehr

En dan de lipstick op mijn lippen: hij dekt zoals verwacht met één laagje volledig en netjes. Hij brengt fijn aan en ook op de lippen voelt hij fijn aan: totaal niet uitdrogend.

MAC Lipstick - Mehr

Ik vind het echt een geweldige kleur, en heb hem de afgelopen dagen dan ook al meerdere keren met veel plezier gedragen. Want geef nou toe: wat een beauty is dit!

De lipstick heeft een goede houdbaarheid, zoals we dat gewend zijn van de matte lipsticks van MAC. Na een zware maaltijd moet je hem wel bijwerken, maar een tussendoortje o.i.d. overleefd hij met gemak.

MAC Mehr kost €19,50

18 Comments

 • Yvonne 27 september 2016 at 20:26

  Mehr is zo mooi! Een vriendin van mij heeft m nu ook en ik ben echt wel een beetje jaloers! ;p

  • Irina 27 september 2016 at 20:43

   Ja hij is echt prachtig! Zeker die €19,50 waard ^^

 • Kim 26 september 2016 at 19:11

  Wauw, staat je goed!

  • Irina 26 september 2016 at 20:19

   Dankjewel! <3

 • Maaike 26 september 2016 at 18:53

  Wat staat deze kleur je mooi! Dit is echt een van mijn favoriete MAC kleuren.

  • Irina 26 september 2016 at 19:02

   Dankjewel Maaike <3

 • Joyce 26 september 2016 at 15:40

  Aaaah hij staat je zo mooi! Ik moest trouwens wel lachen om jouw opmerking: “of tampon-vormige”. Nu kan ik die dingen nooit meer normaal bekijken, hahaha. Mehr is echt mijn favoriet!

  • Irina 26 september 2016 at 15:50

   Hahaha, ja het is toch zo?

 • Melike 26 september 2016 at 10:48

  Wauw prachtig, wat een volle swatch en ook op je lippen staat ‘ie super.

  • Irina 26 september 2016 at 11:32

   Dankjewel voor het compliment <3

 • Brittany 26 september 2016 at 10:29

  Mijn favoriet! <3

  • Irina 26 september 2016 at 11:32

   Helemaal terecht: wat een topkleurtje!

 • Mariska 26 september 2016 at 10:13

  De staat bij mij al meer dan een jaar op m’n wishlist, hopelijk kan ik ‘m met m’n verjaardag binnenslepen. Echt een prachtkleur!

  • Irina 26 september 2016 at 11:33

   Bij mij stond die ook echt al veel te lang op mijn wishlist: nu maar gewoon besteld, haha.

 • Vanessa 26 september 2016 at 10:03

  Een prachtig kleurtje om iedere dag te dragen!

 • Melanie 26 september 2016 at 07:23

  Ohhh dit is mijn favoriete lipstick van Mehr! Heb er toevallig laatst ook wat over geschreven! 🙂

  • Irina 26 september 2016 at 09:27

   Ik inmiddels ook, hij is zo mooi!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×