Beauty

MAC Lipstick – D for Danger

Een tijdje terug kreeg ik een mail van MAC Cosmetics dat ze een aanbieding hadden. Ja je leest het goed: MAC had een aanbieding. Bij aankoop van 2 lipsticks op de webshop kreeg je 20% korting, waardoor de lipsticks ineens nog ‘maar’ €15,60 per stuk waren. Ik besloot natuurlijk gebruik te maken van de actie en bestelde twee lipsticks die hoog op mijn verlanglijstje stonden. Vandaag laat ik je deze beauty zien: D for Danger. Een prachtige knalkleur.

MAC Lipstick - D for Danger

De lipstick ziet er precies zo uit als we van MAC gewend zijn. Hij zit in de mat zwarte kogelvormige (of tampon-vormige, wat je er maar in wilt zien) huls met zilveren details. Op de onderkant van de huls is de finish en de kleurnaam van de lipstick te vinden: handig want ik heb al mijn lipstick op zijn kop in mijn DIY lipstickhouder staan. Zo kan ik gemakkelijk de juiste kleur vinden in mijn stash.

MAC Lipstick - D for Danger

D for Danger is een matte knalkleur. De kleur zit tussen rood en roze in en precies om die reden vond ik hem zo bijzonder. Het ligt er maar net aan in welk licht je de lipstick bekijkt, welke kleur je ziet. En zoals je kunt zien aan de swatch hierboven: met het pigment zit het wel goed.

MAC Lipstick - D for Danger

De lipstick is ontzettend romig en ondanks zijn matte formule brengt hij ontzettend makkelijk aan. Ik heb ook geen moeite gehad met de rode kleur bij mijn liplijnen: door de substantie van de lipstick is hij heel gemakkelijk en netjes aan te brengen.

MAC Lipstick - D for Danger

Full face ben ik echt helemaal verliefd op de kleur: wat een beauty! Het is een kleur die je moet durven dragen, maar wat vind ik hem gaaf. Zeker wanneer ik mijn haar net geverfd heb denk ik dat de kleur ontzettend goed overkomt, maar ook nu mijn haar wat doffer is vind ik hem prachtig. Ja, ik ben helemaal verliefd op deze nieuwe aanwinst!

De MAC D for Danger lipstick kost €19,50

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

10 Comment

 1. Reply
  Joyce
  14 maart 2017 at 22:28

  Ik zei het op WhatsApp al: hij staat je prachtig!
  Joyce onlangs geplaatst…A WEEK WITH JOYCE 99 || RIMMEL EVENT, LUIE OCHTENDEN & STRANDWANDELINGMy Profile

  1. Reply
   Irina
   15 maart 2017 at 07:19

   Aww dankjewel meis!

 2. Reply
  Britt van Ommeren
  13 maart 2017 at 20:29

  Wauw, mooi kleurtje en wat staat hij je mooi!

  1. Reply
   Irina
   13 maart 2017 at 20:36

   Dankjewel! <3

 3. Reply
  Nicole
  12 maart 2017 at 22:57

  Wat een gaaf kleurtje is het zeg. Hij staat je echt alsof hij speciaal voor jou gemaakt is, zo ongelofelijk mooi!
  Nicole onlangs geplaatst…Holy Grail Or Holy Fail: Becca Backlight Primer FilterMy Profile

  1. Reply
   Irina
   13 maart 2017 at 07:06

   Aww dankjewel! Ik ben er ook echt heel erg blij mee ^^

 4. Reply
  Soraya
  11 maart 2017 at 15:26

  heel mooi!

  1. Reply
   Irina
   11 maart 2017 at 16:18

   Ja ik ben er ook echt helemaal verliefd op!

 5. Reply
  Kim
  11 maart 2017 at 08:23

  Mooi rood is niet lelijk! Echt een gave kleur
  Kim onlangs geplaatst…Challenge Of The Month #9My Profile

  1. Reply
   Irina
   11 maart 2017 at 09:10

   Ja ik ben er helemaal verliefd op!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.