Beauty

MAC Lipstick – Brave

Zoals jullie konden zien in mijn tweede weekvlog bestelde ik twee nieuwe MAC lipsticks toen er een goede aanbieding was. Een daarvan konden jullie afgelopen week al zien: MAC D for Danger. Vandaag is het tijd voor de tweede kleur: MAC Brave. In tegenstelling tot D for Danger is Brave juist geen knalkleur maar een nude roze tint voor iedere dag. Kijk je mee?

MAC Lipstick - Brave

De verpakking van de lipstick is zoals we hem gewend zijn van MAC: een simpele matzwarte kogelvormige (of tamponvormige) huls met in het zilver het logo van MAC erop gedrukt. Daarnaast is aan de onderkant van de lipstick de naam en de finish van de lipstick te vinden. Handig want zo kun je hem gemakkelijk onderscheiden van je andere MAC lipsticks in je stash!

MAC Lipstick - Brave

MAC Brave heeft een satin finish en is zoals je kunt zien aan de swatch hierboven goed gepigmenteerd. De kleur is lichtroze, maar toch net wat donkerder dan bijvoorbeeld MAC Faux. Zelf ben ik hier heel erg blij mee, aangezien ik Faux zelf net iets te licht vind voor mij. Verder doet de lipstick me heel erg aan Faux denken.

MAC Lipstick - Brave

De lipstick heeft ook op de lippen een goede dekking en voelt comfortabel aan. Door de satin finish is hij ook gemakkelijk aan te brengen en glijd hij echt over de lippen heen. Hoewel ik zelf over het algemeen meer van de matte finishes ben, ben ik satin finishes ook gaan waarderen.

MAC Lipstick - Brave

Full face ziet de lipstick er zo uit. Een prachtig nude kleurtje voor iedere dag dat waarschijnlijk een heleboel mensen goed zal staan. Zelf ben ik nog niet compleet overtuigd, maar dit ligt meer aan mijn eigen voorkeur. Zelf ben ik namelijk meer van de wat opvallendere roze tinten, zoals bijvoorbeeld MAC Mehr. De kleur zelf is echter ontzettend mooi en ik vind hem mezelf ook zeker niet misstaan: ik ben benieuwd hoe vaak ik hem er bij ga pakken!

De MAC lipstick in de kleur Brave kost €19,50

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

16 Comment

 1. Reply
  Lieke
  20 maart 2017 at 18:52

  Super mooie kleur.

  1. Reply
   Irina
   20 maart 2017 at 19:11

   Ja ik ben er ook echt wel blij mee!

 2. Reply
  mieke | mieksmind
  18 maart 2017 at 14:07

  staat je goed! een mooie kleurtje die je zeker dagelijks kunt gebruiken, mooi
  mieke | mieksmind onlangs geplaatst…Kruidvat Pure & Nature showergel reviewMy Profile

  1. Reply
   Irina
   18 maart 2017 at 14:14

   Ja hij is echt perfect voor iedere dag!

 3. Reply
  Joyce
  18 maart 2017 at 13:10

  Ik vind hem erg mooi bij je staan!
  Joyce onlangs geplaatst…IK HEB SOFTBOXEN!My Profile

  1. Reply
   Irina
   18 maart 2017 at 14:01

   Dankjewel Joyce! <3

 4. Reply
  Nicole
  18 maart 2017 at 11:52

  Deze is ZOOOO mooi! Hij staat je echt helemaal perfect.
  Nicole onlangs geplaatst…Beautiful Skin By L’Oreal: Delicate Rose Toner & Clay ExfoliatorMy Profile

  1. Reply
   Irina
   18 maart 2017 at 14:01

   Aaw dankjewel! <3

 5. Reply
  Britt van Ommeren
  18 maart 2017 at 09:43

  Mooi natuurlijk kleurtje! Deze staat al tijden op mijn wishlist, en toen ik hem ein-de-lijk wou bestellen was hij uitverkocht haha! Ik wil hem nog wel heel graag 🙂

  1. Reply
   Irina
   18 maart 2017 at 14:02

   Aah super jammer! Zeker kopen als je de kans krijgt: hij is ontzettend mooi ^^

 6. Reply
  Kim
  18 maart 2017 at 09:24

  Ik vind deze zo mooi maar steeds ‘vergeet’ ik hem.
  Kim onlangs geplaatst…Een dagje Ouwehands Dierenpark RhenenMy Profile

  1. Reply
   Irina
   18 maart 2017 at 14:02

   Ja ik vraag me ook af hoe vaak ik hem er bij ga pakken! Hij is wel echt mooi!

 7. Reply
  Brittany
  18 maart 2017 at 08:22

  Hij staat je echt prachtig hoor. Ik merk dat ik hem er niet mega vaak bij pak máár ik vind hem alsnog heel erg mooi.
  Brittany onlangs geplaatst…VLOG #6 | Rimmel London event + 2 goodiebags!My Profile

  1. Reply
   Irina
   18 maart 2017 at 08:27

   Aww dankjewel Britt! <3

 8. Reply
  Lieke
  18 maart 2017 at 07:47

  Deze wil ik ook nog eens aanschaffen, vind het een prachtig kleurtje.
  Lieke onlangs geplaatst…Shoplog | Kruidvat, Cool Cat en de marktMy Profile

  1. Reply
   Irina
   18 maart 2017 at 08:27

   Is het ook zeker!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.