MAC Lipstick – Brave

18 maart 2017 16 Comments

Zoals jullie konden zien in mijn tweede weekvlog bestelde ik twee nieuwe MAC lipsticks toen er een goede aanbieding was. Een daarvan konden jullie afgelopen week al zien: MAC D for Danger. Vandaag is het tijd voor de tweede kleur: MAC Brave. In tegenstelling tot D for Danger is Brave juist geen knalkleur maar een nude roze tint voor iedere dag. Kijk je mee?

MAC Lipstick - Brave

De verpakking van de lipstick is zoals we hem gewend zijn van MAC: een simpele matzwarte kogelvormige (of tamponvormige) huls met in het zilver het logo van MAC erop gedrukt. Daarnaast is aan de onderkant van de lipstick de naam en de finish van de lipstick te vinden. Handig want zo kun je hem gemakkelijk onderscheiden van je andere MAC lipsticks in je stash!

MAC Lipstick - Brave

MAC Brave heeft een satin finish en is zoals je kunt zien aan de swatch hierboven goed gepigmenteerd. De kleur is lichtroze, maar toch net wat donkerder dan bijvoorbeeld MAC Faux. Zelf ben ik hier heel erg blij mee, aangezien ik Faux zelf net iets te licht vind voor mij. Verder doet de lipstick me heel erg aan Faux denken.

MAC Lipstick - Brave

De lipstick heeft ook op de lippen een goede dekking en voelt comfortabel aan. Door de satin finish is hij ook gemakkelijk aan te brengen en glijd hij echt over de lippen heen. Hoewel ik zelf over het algemeen meer van de matte finishes ben, ben ik satin finishes ook gaan waarderen.

MAC Lipstick - Brave

Full face ziet de lipstick er zo uit. Een prachtig nude kleurtje voor iedere dag dat waarschijnlijk een heleboel mensen goed zal staan. Zelf ben ik nog niet compleet overtuigd, maar dit ligt meer aan mijn eigen voorkeur. Zelf ben ik namelijk meer van de wat opvallendere roze tinten, zoals bijvoorbeeld MAC Mehr. De kleur zelf is echter ontzettend mooi en ik vind hem mezelf ook zeker niet misstaan: ik ben benieuwd hoe vaak ik hem er bij ga pakken!

De MAC lipstick in de kleur Brave kost €19,50

16 Comments

 • Lieke 20 maart 2017 at 18:52

  Super mooie kleur.

  • Irina 20 maart 2017 at 19:11

   Ja ik ben er ook echt wel blij mee!

 • mieke | mieksmind 18 maart 2017 at 14:07

  staat je goed! een mooie kleurtje die je zeker dagelijks kunt gebruiken, mooi

  • Irina 18 maart 2017 at 14:14

   Ja hij is echt perfect voor iedere dag!

 • Joyce 18 maart 2017 at 13:10

  Ik vind hem erg mooi bij je staan!

  • Irina 18 maart 2017 at 14:01

   Dankjewel Joyce! <3

 • Nicole 18 maart 2017 at 11:52

  Deze is ZOOOO mooi! Hij staat je echt helemaal perfect.

  • Irina 18 maart 2017 at 14:01

   Aaw dankjewel! <3

 • Britt van Ommeren 18 maart 2017 at 09:43

  Mooi natuurlijk kleurtje! Deze staat al tijden op mijn wishlist, en toen ik hem ein-de-lijk wou bestellen was hij uitverkocht haha! Ik wil hem nog wel heel graag 🙂

  • Irina 18 maart 2017 at 14:02

   Aah super jammer! Zeker kopen als je de kans krijgt: hij is ontzettend mooi ^^

 • Kim 18 maart 2017 at 09:24

  Ik vind deze zo mooi maar steeds ‘vergeet’ ik hem.

  • Irina 18 maart 2017 at 14:02

   Ja ik vraag me ook af hoe vaak ik hem er bij ga pakken! Hij is wel echt mooi!

 • Brittany 18 maart 2017 at 08:22

  Hij staat je echt prachtig hoor. Ik merk dat ik hem er niet mega vaak bij pak máár ik vind hem alsnog heel erg mooi.

  • Irina 18 maart 2017 at 08:27

   Aww dankjewel Britt! <3

 • Lieke 18 maart 2017 at 07:47

  Deze wil ik ook nog eens aanschaffen, vind het een prachtig kleurtje.

  • Irina 18 maart 2017 at 08:27

   Is het ook zeker!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×