MAC Lipstick – Amourous

6 mei 2017 36 Comments

MAC Amourous stond al een tijdje op mijn wishlist, en toen Joyce deze lipstick kocht en me ook nog eens vertelde hoe goed deze binnen mijn stash zou passen begon de lipstick nog meer de spoken. Toen ik terug kwam uit Parijs waar ik me aardig had ingehouden en er een kortingsactie liep op alle MAC producten aarzelde ik dan ook niet en bestelde de lipstick meteen. Vandaag laat ik je deze beauty zien.

MAC Lipstick - Amourous

De verpakking van de lipstick is zoals we deze gewend zijn van MAC. Het is een simpele mat zwarte kogelvormige (of tamponvormige) huls met zilveren details en merknaam. Op de onderkant van de lipstick kun je de naam en finish van de lipstick vinden. Wel zo makkelijk, want dit is het enige waaraan je de lipstick kunt herkennen van je overige MAC lipsticks in je stash.

MAC Lipstick - Amourous

MAC Amourous heeft een satin finish, wat betekent dat hij een lichte glans heeft. Pigment heeft de lipstick echter ook, zoals je goed kunt zien aan de swatch hierboven. Het is een mooie bruin/rode tint die wel donkerder is dan nude maar niet meteen ‘BAM in your face!’ is. Zelf ben ik gek op dit soort tinten, al moet ik toegeven dat het eerder een herfst/winter lipstick is dan een lente/zomer kleurtje.

MAC Lipstick - Amourous

Op de lippen brengt de lipstick ontzettend gemakkelijk aan. De lipstick glijdt over je lippen als boter en dekt ontzettend mooi en gelijkmatig. Met veel donkerdere lipsticks heb je het probleem dat ze lastiger zijn met aanbrengen: bij MAC Amourous heb ik hier echter helemaal geen last van. Hij is heel erg strak aan te brengen.

MAC Lipstick - Amourous

Ook full face vind ik het een prachtige tint! Wel moet ik toegeven dat ik de kleur nog toffer had gevonden wanneer hij een matte finish had gehad i.p.v. een satin finish. Maar dit is in principe een kwestie van een tissue en wat poeder dus ook dit is geen enkel probleem. Al met al is het een prachtige kleur die ik er zeker in het najaar nog vaak bij ga pakken!

MAC Amourous kost €19,50

36 Comments

 • Puck 16 december 2018 at 19:57

  Ik doe zeker mee ik vind het super tof dat je dit doet 🐆❤️💕 ik wil even zeggen dat je super aardig bent en dat het me super leuk lijkt om te winnen xx puck

 • Shiralee 13 mei 2017 at 10:07

  Wow, wat staat hij je goed zeg! Deze kleur kon ik nog niet, maar ziet er prachtig uit. On the wishlist it goes, haha.

  • Irina 13 mei 2017 at 20:55

   Dankjewel! Hihi, wishlists groeien altijd alleen maar i.p.v. dat we ze afwerken, haha.

 • Eva 9 mei 2017 at 16:38

  Wauw wat een mooie kleur! Deze zou ik ook wel willen!!

  • Irina 9 mei 2017 at 20:19

   Snap ik! Hij is ook echt prachtig! Zeker voor in het najaar ^^

 • Joyce 8 mei 2017 at 11:41

  Huh, bij jou is hij veel roder! Bij mij is het echt wat meer een paarse lipstick, haha. Maar desalniettemin: hij staat je prachtig!

 • Nicole 8 mei 2017 at 07:38

  Deze kleur zie je echt niet zo vaak voorbij komen maar wauw, wat is hij mooi!

  • Irina 8 mei 2017 at 08:19

   Dat is hij zeker! Echt een aanrader ^^

 • Nathalie - Volgmama 7 mei 2017 at 20:02

  Mooi kleurtje. Heb Mac wel eens gebruikt tijdens mijn visagie cursus.

  • Irina 7 mei 2017 at 20:46

   Ik ben zelf echt helemaal verslaafd: het zijn zulke mooie en kwalitatief goede producten!

 • gea 7 mei 2017 at 12:23

  Heel mooi! Toch maar eens een mac lipstick aanschaffen, er komen zoveel mooie voorbij altijd. De kleur staat je goed 🙂

  • Irina 7 mei 2017 at 13:00

   Dankjewel! MAC lipsticks zijn echt heel erg fijn, zodra je er eentje hebt wil je er meer, haha.

 • Soraya 6 mei 2017 at 20:34

  Hoi Irina,

  Ik werd echt blij van deze review… weer een super toffe Mac kleur. De lipstick is wel veel roder dan ik had verwacht.
  Verder spot ik af en toe een schrijffout bijvoorbeeld ‘glijd’ i.p.v. ‘glijdt’. Heel soms kom ik deze foutjes tegen en ik weet niet of je het vervelend vindt als ik zoiets aangeef. Het is niet slecht bedoelt want ik vind je artikelen altijd heel goed en leuk geschreven.

  • Irina 6 mei 2017 at 21:12

   Leuk om te horen dat je zo blij wordt van mijn review! En schrijffoutjes mag je zeker aangeven! Vind ik alleen maar fijn ^^

 • Annika - Mrs. Marvelous 6 mei 2017 at 18:08

  Staat je heel mooi! Wij hebben sinds vandaag eindelijk een MAC-counter in de stad, dus ik ga binnenkort een keer kijken.

  • Irina 6 mei 2017 at 19:52

   Oew verleidelijk! Ik ben eerlijk gezegd blij dat ik niet zo vaak langs een counter kom, nu heb ik alleen de verleiding van online shoppen, hihi.

 • Judith 6 mei 2017 at 16:02

  De kleur is echt heel erg mooi. Ik hou zelf meer van een satin finish dan mat weer

  • Irina 6 mei 2017 at 16:45

   Ieder zo zijn ding! Haalt niet weg dat dit inderdaad een hele mooie kleur is ^^

 • Margon 6 mei 2017 at 16:02

  Wat een mooie kleur! Staat je super! Je review leest lekker weg en de foto’s dragen daar zeker aan bij.

  • Irina 6 mei 2017 at 16:45

   Aah goed om te horen! Daar doe ik het voor ^^

 • Beau Bewust 6 mei 2017 at 14:28

  Wauw staat je goed! Mijn fav MAC kleur is faux 🙂

  • Irina 6 mei 2017 at 14:47

   Die heb ik ook! Draag hem alleen niet zo vaak, qua nude is Velvet Teddy meer mijn ding ^^

 • Britt van Ommeren 6 mei 2017 at 13:07

  Ik vind deze finish ook wel wat hebben, zeker voor dit kleurtje, hij staat je prachtig!

 • Johanne 6 mei 2017 at 12:40

  Wauw, wat een prachtig kleurtje! Ben het met je eens dat matt de kleur er waarschijnlijk nog beter uit had laten komen, maar dit is ook niet verkeerd. Staat je ook supermooi.

  • Irina 6 mei 2017 at 13:43

   Dankjewel! Agh, een beetje poeder er overheen en hij is ook matt ^^

 • Sandra 6 mei 2017 at 11:12

  Staat je perfect! Alsof hij voor je gemaakt is!

 • Jolanda 6 mei 2017 at 09:40

  Prachtig kleurtje! Staat je onwijs mooi!

  • Irina 6 mei 2017 at 13:44

   Dankjewel Jolanda!

 • Hillybilly Beauty 6 mei 2017 at 09:22

  Hij is echt mooi! Ik heb ook van de actie gebruik gemaakt, scheelt tóch weer 🙂

  • Irina 6 mei 2017 at 13:44

   Precies! MAC is al duur genoeg, en als het toch al op je wishlist staat moet je gewoon je kans grijpen, hihi.

 • Natascha 6 mei 2017 at 09:18

  Hij is echt heel mooi! Zelf kijk ik altijd enkel naar de matte lipsticks maar binnenkort toch ook eens binnen de satin range kijken ?

  • Irina 6 mei 2017 at 13:44

   Dat deed ik ook altijd, tot ik Twig kocht: die heeft me overtuigd dat satin finishes ook mooi kunnen zijn ^^

 • Brittany 6 mei 2017 at 08:53

  Deze staat al zó lang op mijn wishlist maar op een of andere manier verkies ik altijd een andere boven deze haha. OOIT ga ik hem halen haha!

  • Irina 6 mei 2017 at 08:58

   Haha niet doen want hij is onwijs mooi!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×