MAC Extra Dimension Skinfinish Suberb & Oh, Darling

MAC Extra Dimension Skinfinish Suberb & Oh, Darling

20 juni 2019 No Comments

Een hele tijd terug had Vente-Exclusive een hele fijne aanbieding op MAC producten, waardoor ik besloot twee MAC Extra Dimension Skinfinishes te bestellen. Deze lagen vervolgens een tijd lang in mijn te-reviewen lade op mij te wachten, tot ik ze laatst besloot tevoorschijn te halen. Ik ben gek op highlighters en de varianten van MAC die ik tot nog toe geprobeerd heb bevallen me mega goed dus het werd hoog tijd om deze te gaan gebruiken.

MAC Extra Dimension Skinfinish Suberb & Oh, Darling

De verpakking van de MAC Extra Dimension Skinfinishes

De verpakking van de MAC ExtraDimension Skinfinishes is eigenlijk exact hetzelfde als we deze gewend zijn van de MAC poeder producten. Ze zitten namelijk in een zwart rond plastic doosje met een doorzichtige bovenkant. Het ziet er chique uit en daarnaast kun je meteen aan het product zien dat het van MAC komt aangezien dit op de bovenkant van de verpakking is gedrukt.

Zelf vind ik vooral het patroon in de poeders zelf het product net iets extra’s geven. Je vind hier namelijk een heleboel horizontale strepen terug en daarnaast het MAC logo dat meerdere malen in rijen is afgedrukt. Dit maakt de highlighter toch net even iets anders dan gewoon een simpele poeder. Wat mij betreft zeker een toffe toevoeging, al had ik liever een ander patroon gezien.

MAC Extra Dimension Skinfinish Suberb & Oh, Darling

Swatches van de MAC Extra Dimension Skinfinishes

Dan gaan we verder met de swatches, waar we natuurlijk allemaal het meest benieuwd naar zijn. Hierboven zie je links Suberb en rechts Oh, Darling. Je kunt hier goed zien dat het beide warme kleuren highlighter zijn, maar dat Suberb toch wel echt een redelijk donkere kleur is. Zelf had ik dit niet verwacht toen ik de producten bestelde, dus bij deze swatch begon ik te twijfelen of het wel een kleur voor mij zou zijn. Qua warme glans ben ik sowieso verliefd op allebei, maar hopelijk staan ze ook goed op mijn huid.

MAC Extra Dimension Skinfinish Suberb & Oh, Darling

MAC Extra Dimension Skinfinish
Superb

We beginnen dan ook met de spannendste van de twee: Suberb. En oh wat werd ik blij toen ik deze highlighter aan bracht op mijn jukbeenderen: hij toont hier namelijk helemaal niet zo donker dan dat hij dit op de swatch leek! Op mijn gezicht is het een prachtige warme highlighter met een enorm mooie glans die ook nog eens ontzettend goed op te bouwen is. Zo heb je niet meteen een discobal op je gezicht zitten maar kun je hem ook prima op dagelijkse basis dragen. Wanneer je vervolgens een feestje hebt breng je gewoon wat extra product aan en is het tijd om te shinen.

MAC Extra Dimension Skinfinish Suberb & Oh, Darling

MAC Extra Dimension Skinfinish
Oh, Darling

Na Suberb wist ik dan ook zeker dat ik Oh, Darling ook prachtig zou gaan vinden en kon ik niet wachten om deze aan te brengen. Op de foto’s lijken de kleuren zelfs ontzettend erg op elkaar maar er is wel degelijk een verschil: Oh, Darling heeft namelijk veel grovere glitters in zich zitten dan dat je dit zag bij Suberb. Het is dan ook maar net waar je voor wilt gaan: glans of glitters en glans. Beide producten zijn sowieso kleuren die ik vaker ga dragen.

MAC Extra Dimension Skinfinish Suberb & Oh, Darling

Mijn conclusie over de MAC Extra Dimension Skinfinishes

Het zal jullie dan ook vast niet verbazen dat ik alle twee deze MAC Extra Dimension Skinfinishes echt ontzettend mooi vind en dan ook zeker aanraad. Ze zien er mooi en chique uit in de verpakking maar ook op je gezicht zien ze er prachtig uit. Daarnaast ben ik gek op highlighter die zowel subtiel te dragen is als heftig. Ideaal! Je shopt de MAC Extra Dimension Skinfinishes o.a. bij Douglas. Suberb vind je hier en Oh, Darling hier voor €32,50 per stuk.

MAC Extra Dimension Skinfinish Suberb & Oh, Darling

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×