MAC Caitlyn Jenner Blushduo – Buddy

24 januari 2017 20 Comments

Al sinds ik wist dat MAC een samenwerking aanging met Caitlyn Jenner en ik deze prachtige blushduo had gezien wist ik dat ik hem wilde hebben. Toch hield iets me tegen: de prijs is nou niet bepaald erg fijn voor de portemonnee van een student. Toen ik echter mijn herkansing die ik dacht niet te gaan halen ineens ruim gehaald bleek te hebben en de collectie net opnieuw was bijgevuld voelde het als meant to be. Ik bestelde de beauty en laat hem vandaag aan je zien.

MAC Caitlyn Jenner Blushduo - Buddy

De gehele MAC Caitlyn Jenner collectie bestaat uit glanzende gouden verpakkingen. Ook het doosje waarin de blush aankwam was glanzend goud, i.p.v. de normale matzwarte doosjes die MAC heeft. Het voelt toch wel erg luxe wanneer je dit ontvangt.

De verpakking van de blush zelf is ook echt prachtig: een glanzende gouden verpakking met daarop mat zwarte tekst. Ja: dit geeft echt het gevoel van luxe, al is de verpakking wel erg gevoelig voor vette vingerafdrukken.

De inhoud van het doosje is nog mooier: wat een prachtige kleuren blush zitten erin! Twee roze tinten: een donkerroze en een lichte roze met allerlei glitters. WAUW. Ik werd opnieuw verliefd toen ik de blush open deed en kon niet wachten om foto’s te maken. Ow, en de spiegel die in de verpakking zit is natuurlijk ook heel erg fijn: zou ik bijna vergeten door mijn aandacht voor de blush zelf.

MAC Caitlyn Jenner Blushduo - Buddy

Dit zijn dan de swatches van de blushduo: links zie je de donkerroze tint, in het midden de lichtroze glanzende tint en rechts een combinatie van de twee kleuren samen. Wat een pigment! Je merkt wel echt dat dit een luxe product is, de kwaliteit is geweldig.

MAC Caitlyn Jenner Blushduo - Buddy

Ook aangebracht op mijn wangen vind ik de blush prachtig. Wat een pigment, wat een glans en bovenal: wat een mooie tint voor mijn huidskleur. Door het goede pigment van de blush is het overigens wel echt van belang om je kwast goed af te tikken. Zo niet dan heb je al snel echte poppenwangetjes.

Deze beauty is zeker weten een nieuwe favoriet van mij geworden: ik ben echt helemaal verliefd. Ik denk dat ik deze op dagelijkse basis nog vaak erbij ga pakken en hij samen met mijn Kiko blushduo mijn dagelijkse blushkleur zal worden. Die twee ga ik lekker afwisselen!

De MAC Caitlyn Jenner blushduo in Buddy kost €29,00

20 Comments

 • Liset - Beautydagboek 25 januari 2017 at 09:35

  Hij is prachtig! Ik had ook het geluk dat deze blush werd bijgevuld en ik heb gelijk mijn slag geslagen :). Ik vind hem zo mooi, hij staat je ook geweldig.

  • Irina 25 januari 2017 at 09:36

   Ja ik ben er ook echt zo blij mee!

 • Svenja 25 januari 2017 at 08:52

  Wauw, wat een onwijs mooie blush! Ideaal dat deze eigenlijk drie verschillende tinten bevat. Zo kun je lekker combineren. Ik vind het effect op je huid ook onwijs mooi. De kleur past perfect bij jou!

  • Irina 25 januari 2017 at 09:36

   Ja ik ben er ook zo blij mee! Had niet gedacht dat hij zo mooi zou zijn!

 • Daniëlle 24 januari 2017 at 19:19

  Oh wauw, wat is hij prachtig !

  • Irina 24 januari 2017 at 19:35

   Ja ik ben er zo blij mee!

 • Danielle 24 januari 2017 at 17:48

  Mooi is hij hé? Ik gebruik hem bijna iedere dag sinds ik hem heb 🙂

  • Irina 24 januari 2017 at 18:42

   Ja hij is zo mooi!

 • Tania 24 januari 2017 at 13:27

  Het resultaat is heel mooi. Staat je goed. Ik heb de bronzer uit deze collectie.

  • Irina 24 januari 2017 at 14:19

   Dankjewel! De bronzer vond ik er inderdaad ook mooi uit zien, maar ik mocht er van mezelf maar eentje nemen, haha.

 • Nicole 24 januari 2017 at 13:14

  Deze is zo ongelofelijk mooi! Wauwie.

  • Irina 24 januari 2017 at 14:19

   Ja he! Ik ben er echt helemaal verliefd op <3

 • Julie 24 januari 2017 at 11:37

  Hij staat jou echt goed! Mij spreekt deze collectie niet zo erg aan, maar ik snap volledig waarom je dit prachtige duo wou aankopen! 😉

  • Irina 24 januari 2017 at 12:23

   Ja ik ben er zo blij mee! Echt blij dat ik hem uiteindelijk alsnog heb gekocht, hihi.

 • Joyce 24 januari 2017 at 11:05

  Hij staat je prachtig! En soms mag je jezelf verwennen, hihi.

  • Irina 24 januari 2017 at 11:23

   Hihi ja precies! Dankjewel Joyce <3

 • Chantal Janssen 24 januari 2017 at 10:28

  Jeetje wat een moooi resultaat! I love it!!

  • Irina 24 januari 2017 at 10:43

   Ja mooi he!

 • Britt van Ommeren 24 januari 2017 at 07:28

  Wauw, die geeft een heel mooi resultaat zeg!

  • Irina 24 januari 2017 at 07:39

   Ja ik vind hem ook echt zo mooi!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×