MAC Burgundy Times Nine

9 juni 2016 2 Comments

MAC Burgundy Times Nine

Samen met de NYX Soft Matte Lip Cream in Cannes, die ik jullie laatst al liet zien, bestelde ik ook dit oogschaduw palette van MAC. MAC oogschaduws zijn me over het algemeen veel te duur, maar in dit palette waren ze een stuk voordeliger dan wanneer je 9 losse kleuren zou kopen. De burgundy kleuren uit het ‘MAC Burgundy Times Nine’ palette spraken me heel erg aan, dus ik besloot het te proberen.

MAC Burgundy Times Nine

De verpakking van het palette is zoals we het gewend zijn van MAC: simpel en strak. Het palette sluit magnetisch, wat het net dat extra luxe gevoel geeft. Daarnaast zitten er gewoonweg 9 kleuren in die ik ontzettend mooi eruit vind zien.

MAC Burgundy Times Nine

Nergens op het palette zelf staan de namen van de kleuren, wat ik zelf wel heel erg jammer vind. Op de Douglas website stonden de kleuren van de oogschaduws wel, dus daar heb ik ze vandaan gehaald.

Honey Lust
Poppyseed
Quarry
Antiqued
Embark
#Noir
Haux
Star Violet
Sketch

MAC Burgundy Times Nine

Ik moet zeggen dat ik niet heel erg enthousiast werd toen ik de oogschaduws swatchte: dit zijn namelijk geen swatches van één keer met mijn vinger over de oogschaduw heen gaan. Over sommige kleuren ben ik wel 3 of 4 keer heen gegaan om dit resultaat te behalen. Toch jammer voor zo een duur merk.

MAC Burgundy Times Nine

MAC Burgundy Times Nine

Op de close up foto kreeg ik de ooglook gewoonweg echt niet goed gefotografeerd. Gelukkig zie je op de full face foto beter dat ik daadwerkelijk oogschaduw draag. De kleuren zijn goed op te bouwen en passen goed bij elkaar waardoor je er mooie looks mee kunt maken.

Poppyseed op het bewegend ooglid
Embark in de arcadeboog
Honey Lust
in de binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot

Ik moet zeggen dat het een mooi palette is, maar het heeft me niet omver geblazen. Ik heb namelijk oogschaduw palettes van budget merken in mijn collectie die net zo fijn (of misschien zelfs fijner) zijn en maar een kwart van de prijs kosten. Zo zie je maar weer: high end producten zijn niet altijd beter!

Het MAC Burgundy Times Nine oogschaduw palette kost €39,00

2 Comments

 • Mariska 9 juni 2016 at 09:45

  Wow voor die prijs had ik wel een stuuuuuk betere kleuren verwacht eerlijk gezegd :O het is een mooi palette maar ik vind dat voor zo’n prijs een merk wel mag leveren.

 • Sanne 9 juni 2016 at 08:57

  Het ziet er inderdaad énorm mooi uit. Jammer dat het een beetje “tegenviel” (als ik dit mag zeggen).

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×