MAC Aladdin Powder Blush Highlighter 'Always One Jump Ahead'

MAC Aladdin Powder Blush Highlighter ‘Always One Jump Ahead’

21 mei 2019 2 Comments

Deze week komt er een nieuwe film van Disney’s Aladdin uit. Ik kijk al tijden uit naar deze film en werd dan ook mega enthousiast toen ik zag dat MAC een speciale limited edition uitbracht in Alladin thema. Zowel de lipsticks als de producten voor het gezicht spreken me ontzettend erg aan, dus kiezen welk product ik wilde aanschaffen was een hele opgave. Uiteindelijk besloot ik te gaan voor de highlighter uit de MAC Alladin collectie: Always One Jump Ahead. Op Instagram gaven jullie aan graag een review te zien, dus bij deze! Is deze highlighter de moeite waard, of vooral een hype rondom de film? Kijk snel mee.

MAC Aladdin Powder Blush Highlighter 'Always One Jump Ahead'

De verpakking van de MAC Aladdin Powder Blush Highlighter ‘Always One Jump Ahead’

De verpakking van de highlighter is echt prachtig, en helemaal zoals ik hem had verwacht in een Aladdin thema. Zo is hij volledig glanzend goud, wat natuurlijk helemaal past bij alle schatten uit de film. Daarnaast is er met lichtblauw een prachtig design op de verpakking gedrukt. Het lijkt een beetje op een buitenste rand van een mandala, met in het het midden van de verpakking in dezelfde lichtblauwe kleur een lotusbloem.

Daarnaast is er natuurlijk gekozen voor het bekende lettertype van de film om Aladdin op de verpakking te schrijven in het zwart en vind je ook het logo van MAC op de voorkant. De verpakking voelt stevig aan en opent/sluit gemakkelijk met een drukknopje. Al met al dus een prachtige luxe verpakking zoals je dit van MAC gewend bent.

MAC Aladdin Powder Blush Highlighter 'Always One Jump Ahead'

De inhoud van de MAC Aladdin Powder Blush Highlighter ‘Always One Jump Ahead’

Zodra je de highlighter opent komt de prachtige glanzende goude poeder tevoorschijn. Het leukste detail aan deze collectie is natuurlijk wel dat ze in de poeder de lamp uit de film hebben gegraveerd. Natuurlijk zal dit in de loop van de tijd vervagen wanneer je de poeder gebruikt, maar ik vind het wel echt een heel erg toffe extra touch geven aan het product.

Natuurlijk is de kleur van de highlighter warm goud: dit doet immers gelijk denken aan alle schatten uit de film. Je kunt merken dat MAC veel tijd en moeite heeft gestoken in de details. Ik word er in ieder geval ontzettend blij van.

MAC Aladdin Powder Blush Highlighter 'Always One Jump Ahead'

Swatches van de MAC Aladdin Powder Blush Highlighter ‘Always One Jump Ahead’

Natuurlijk is de verpakking van het product niet het belangrijkst, al moet ik toegeven dat een mooie verpakking mij vaak toch wel overhaalt tot kopen. Toch is de kwaliteit van het product nog belangrijker en besloot ik deze in eerste instantie te swatchen op mijn hand. Die swatch is hierboven goed te zien en daarop kun je ook al wel zien dat de highlighter iets donkerder is dan dat je misschien zou verwachten.

Daarentegen is de kleur wel prachtig en glanst hij je heerlijk tegemoet. Het pigment is niet mega overtuigend, maar met zo’n donkerdere kleur vind ik dit zelf geen probleem. Op deze manier kan ik de poeder namelijk goed opbouwen waardoor je geen harde donkere veeg op je gezicht hebt staan.

MAC Aladdin Powder Blush Highlighter 'Always One Jump Ahead'

Eenmaal aangebracht vind ik de highlighter dan ook prachtig. Hij is intens van glans maar kan ook subtieler worden aangebracht met bijvoorbeeld een waaierkwast. Daarbij vind ik hem op mijn gezicht totaal niet donker ogen, waardoor ik denk dat hij ook voor meiden met een wat lichter huidje geschikt is. Voor meiden met een donkerdere huid is hij overigens ook prachtig wanneer je hem wat intenser aanbrengt. Echt een highlighter die iedereen met een warme ondertoon goed kan hebben dus.

MAC Aladdin Powder Blush Highlighter 'Always One Jump Ahead'

Mijn conclusie over de MAC Aladdin Powder Blush Highlighter ‘Always One Jump Ahead’

Het zal je vast niet verbazen dat ik mega enthousiast ben over de MAC Aladdin highlighter. Hij ziet er ontzettend mooi uit, zowel in de verpakking als erbuiten, brengt daarnaast ook nog eens gemakkelijk aan en is voor heel veel meiden geschikt. Wat mij betreft is hij zijn prijs dan ook helemaal waard. Je shopt deze MAC Aladdin Powder Blush highlighter in Always One Jump Ahead voor €29,- bij Douglas. Mocht je hem willen hebben dan zou ik snel zijn: de collectie loopt namelijk ontzettend goed.

MAC Aladdin Powder Blush Highlighter ‘Always One Jump Ahead’

2 Comments

 • Lieke van Veen 21 mei 2019 at 14:10

  Super mooi!

 • Joyce 21 mei 2019 at 11:06

  It’s so pretty! Ik denk alleen dat het echt wel gaat tegenvallen op lichte huidjes, want van de zijkant ziet het er nog wel okay uit, maar van voor krijg je dan echt zo’n vlek te zien. Superjammer, want stiekem wil ik deze wel hebben.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×