(LUSH) sale shoppen met mama + shoplog & winactie // VLOGMAS #26

27 december 2022 No Comments

Tijd voor Vlogmas dag 26! Ik neem je mee naar Den Haag waar ik samen met mama ga sale shoppen. Zo hopen we enorm op de jaarlijkse LUSH sale (ook al is die nog niet online aangekondigd), gaan we naar binnen bij o.a. Costes en Decathlon en doen we naderhand een shoplog. Ook heb ik nog een toffe laatste winactie voor je tijdens deze Vlogmas-reeks. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×