LUSH sale bestelling ophalen + shoplog // VLOGMAS #29

LUSH sale bestelling ophalen + shoplog // VLOGMAS #29

30 december 2021 No Comments

Tijd voor VLOGMAS DAG 29! Ik ga naar Den Haag om hier mijn LUSH sale bestelling op te halen die ik een paar dagen terug plaatste, waarvan ik thuis direct een shoplog doe om te laten zien wat ik kocht. Daarnaast maak ik er een ontspannen dag van waarin ik lekker in bad ga zitten en mijn boek uit lees. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×