LUSH Magic Rabbit bath bomb

LUSH Magic Rabbit bath bomb

24 maart 2020 2 Comments

Een tijdje terug reviewde ik een aantal producten uit de LUSH Moederdag collectie van 2020, waar jullie enthousiast op reageerden. Aangezien ik nog een limited edition bath bomb uit de Pasen collectie had liggen en we momenteel alle tijd hebben om uitgebreid te gaan zitten badderen leek dit me het perfecte moment voor een volgende LUSH review! Vandaag laat ik je dan ook de LUSH Magic Rabbit bath bomb zien die op dit moment verkrijgbaar is.

De LUSH Magic Rabbit bath bomb

Dat ik gek ben op badproducten dat is je vast niet ontgaan, net als het feit dat ik gek ben op de producten van LUSH. Mijn favoriete producten blijven by far de bath bombs dus zodra er een nieuwe limited edition variant uit komt moet en zal ik deze proberen. In de Pasen collectie van dit jaar trok de Magic Rabbit variant dan ook direct mijn aandacht met zijn toffe uiterlijk. De bath bomb ziet er namelijk uit als een konijn dat uit een hoge hoed komt: hoe tof? Daarnaast spreekt de geur van de bath bomb me ook enorm aan: hij is heerlijk fruitig maar toch ook een klein beetje kruidig van geur. Precies waar ik van houd!

Ingrediënten
Natrium Biarbonaat (Sodium Bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Knettersnoep, Parfum, Dipropyleen Glycol, Davana-olie, Citroenmirte-olie, Tonka Absolue (Dipteryx odorata), Benzoëhars (Styrax tonkinensis), Water (Aqua), Natrium Coco Sulfaat, Propyleen Glycol, Benzyl Alcohol, *Citral, *Coumarine, *Limonene, *Linalool, Kleurstof 77499 (CI 77499), Kleurstof 17200, Kleurstof 45410:2, Kleurstof 42053, Kleurstof 14700 (CI 14700), Kleurstof 42090, Kleurstof 42090:2, Kleurstof 45410:1

LUSH Magic Rabbit bath bomb

LUSH Magic Rabbit bath bomb

LUSH Magic Rabbit bath bomb

In het water ziet de bath bomb er prachtig uit: hij begint met een diep donkerpaarse kleur waar vervolgens steeds meer roze en wit aan wordt toegevoegd. De bath bomb swirlt heerlijk rond door het bad en trekt daarbij de mooiste patronen van kleur en glitter tot deze bovenste laag op een gegeven moment oplost en je overblijft met een prachtig diep donkerpaars/zwart bad vol met glitter. De naam Magic Rabbit doet hij dan ook zeker weten eer aan. Houdt er wel rekening mee dat je achteraf je bad even goed moet naspoelen om de laatste restanten kleur en glitter te verwijderen.

Het enige minpunt aan deze bath bomb vind ik zelf het feit dat de oortjes gemaakt zijn van papier en hierdoor niet oplossen. Op een gegeven moment zul je deze dan ook uit het bad moeten halen en weggooien, wat ik zelf toch zonde vind. Tijdens het oplossen van de bath bomb geven ze absoluut iets extra’s aan het hele tafereel mee maar achteraf gezien vind ik ze zelf niet noodzakelijk. Dit is ook precies de reden waarom ik over het algemeen de bath bombs van LUSH met een papieren vorm erin oversla.

De Magic Rabbit bath bomb is een limited edition product dat momenteel verkrijgbaar is voor €6,50 per stuk. De fysieke winkels zijn momenteel gesloten, maar de webshop is wel nog te gebruiken om producten te bestellen.

LUSH Magic Rabbit bath bomb

2 Comments

 • Rachel Kromdijk 26 maart 2020 at 11:53

  Wat super tof zeg, ik ga voor een bruisbal altijd zitten en wachten tot die helemaal is uitgedraaid. Wat ziet deze er ook gaaf uit zeg

 • Ilona Wielinga 25 maart 2020 at 13:48

  Ik vind dit altijd zo mooi om te zien, word er gewoon blij van.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×