LUSH – Lemony Flutter

10 november 2016 1 Comment

LUSH - Lemony Flutter

De LUSH Lemony Flutter: wie kent hem niet. Deze nagelriemcrème is ontzettend bekend en wordt door vrijwel iedere blogger de hemel in geprezen. Hij stond dan ook al tijden op mijn wishlist, en toch kocht ik hem alsmaar niet. Toen ik laatst aan het bestellen was voor een nieuwe LUSH Bath Demo video besloot ik hem maar gewoon mee te bestellen. Vandaag vertel ik je hoe hij me bevalt.

LUSH - Lemony Flutter

Ingrediënten 
Fresh Lemon Infusion (Citrus limonum), Shea Butter (Butyrospermum parkii), Beeswax (Cera alba), Lanolin, Soya Oil (Glycine soja), Cold Pressed Organic Avocado Oil (Persea gratissima), Cold Pressed Organic Flaxseed Oil (Linum usitatissimum), Mango Butter (Mangifera indica), Hydrogenated Palm Kernel Oil, Castor Oil (Ricinus communis), Perfume, Cold Pressed Wheatgerm Oil (Triticum vulgare), Lemon Oil (Citrus limonum), Lavender Oil (Lavandula hybrida), Tagetes Oil (Tagetes minuta), Chamomile Oil (Anthemis nobilis), Sodium Borate (Borax), Gardenia Extract (Gardenia jasminoides), *Citral, *Geraniol, *Citronellol, *Limonene, *Linalool, Methylparaben, Propylparaben.

Het potje Lemony Flutter dat je krijgt is ontzettend groot, en ongeveer een jaar goed. Ik snap dat veel mensen zeggen dit potje nooit leeg te kunnen maken binnen deze tijd, want je hebt iedere keer maar een klein beetje nodig.

Ook staat er op de verpakking dat je de Lemony Flutter ook kunt gebruiken voor andere droge plekjes, zoals droge ellebogen, knieën, hielen, etc. Handig om te weten!

De Lemony Flutter ruikt ontzettend sterk naar citroen. Zo sterk zelfs, dat mijn kat mijn hele vingers af ruikt wanneer ik het spul net op heb gesmeerd. Je moet van de geur houden, anders zul je je er misschien aan storen.

Een klein beetje van de Lemony Flutter is genoeg voor alle 10 je vingers. Het spul is namelijk redelijk dik en ontzettend voedend. Je vingers glimmen na het aanbrengen eerst een tijdje voordat de crème volledig is ingetrokken. Hierna zul je zien dat je nagelriemen er heel erg goed gehydrateerd uit zien en je nagels worden in de loop van de tijd ook sterker.

Al met al snap ik de hype! Wat een top product is dit! Mijn handen zien er een stuk verzorgder uit, ik heb geen last meer van droge nagelriemen en de crème trekt snel in. Ik smeer mijn handen nu 1 à 2 keer per dag in met de crème en merk echt een wereld van verschil.

1 Comment

 • Céline 10 november 2016 at 09:13

  Ik ben ook echt gek op dit spul! Alleen vergeet ik het steeds op te smeren. Zonde want het versterkt zelfs mn nagels als ik het regelmatig doe.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×