LUSH Kitchen unboxing & mijn verjaardag // WEEKVLOG #73

LUSH Kitchen unboxing & mijn verjaardag // WEEKVLOG #73

8 juni 2020 No Comments

Het is maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog! Ik heb het o.a. over Black Lives Matter, doe samen met mijn moeder een LUSH Kitchen unboxing van de maand mei en vier mijn 24ste verjaardag. Kortom: een week vol met afwisseling: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×