LUSH kerstcollectie review 2020 (met demo's)

LUSH kerstcollectie review 2020 (met demo’s)

5 december 2020 No Comments

Daar is hij dan: de jaarlijkse LUSH kerstcollectie review video. Ik heb weer een mooie selectie aan douche- en badproducten voor jullie verzameld die ik allemaal voor je heb getest. Zo laat ik je natuurlijk demo’s zien van de badproducten in het water en vertel je of de producten fijn werken. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Ik heb een deel van deze producten ontvangen ter review

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×