LUSH kerst badproducten testen

7 december 2017 No Comments

Vandaag heb ik een kerstvideo waar ik zelf heel erg enthousiast over ben voor jullie! Ik kocht namelijk 5 verschillende badproducten uit de kerstcollectie van LUSH om deze voor jullie te testen op video! Het zijn 4 verschillende bath bombs en 1 jelly bomb. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×