Beauty, Video

LUSH kerst badproducten testen 2018

LUSH kerst badproducten testen

Ik ben gek op het nemen van een warm bad, zeker tijdens de koude dagen. De producten van LUSH zijn sowieso altijd al favoriet, maar de kerstcollectie is toch altijd net even extra speciaal. Net als voorgaande jaren besloot ik dan ook weer vijf verschillende bath bombs mee te nemen en voor jullie te testen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Nicole
    11 december 2018 at 10:24

    Oeh wat een heerlijke bath bombs. Ik was toevallig van plan vrijdag even langs de Lush te gaan. Ik zit in ieder geval te azen op cheery christmas en op de candy cane die vind ik zo schattig. Leuk om alvast de cheery christmas in actie te zien!
    Nicole onlangs geplaatst…Dior Backstage Face & Body Foundation 0NMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.