LUSH BATH DEMO – Frozen, Ylang Song & Dragon’s Egg

5 oktober 2016 No Comments

LUSH BATH DEMO - Frozen, Ylang Song & Dragon's Egg

Vandaag heb ik een compleet nieuwe soort video voor jullie: een LUSH Bath Demo. Ik laat jullie vandaag drie verschillende LUSH bath bombs zien: Frozen, Ylang Song en Dragon’s Egg. Alle drie laat ik zien in het bad, dus ga er lekker voor zitten en ontspan je. Laat je gelijk even weten of je dit soort video’s vaker wilt zien? Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×