LUSH Bath Demo – 5x Kerst Bath Bombs

18 december 2016 1 Comment

In de Kerst serie op mijn YouTube kanaal kon natuurlijk geen LUSH Bath Demo video ontbreken. Vandaag laat ik je dan ook 5 verschillende LUSH Bath Bombs zien die dit jaar zijn uitgebracht voor de Kerst. Ik laat je Golden Wonder, Shoot for the Stars, Northern Lights, Luxury Lush Pud en So White zien. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Anke 18 december 2016 at 11:17

  Leuke video! Golden wonder is echt fancy.
  Fijne zondag! Xx

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×