L’Oréal Paris Color Riche L’Huile nagellak - 671 Monsieur Bleu

L’Oréal Paris Color Riche L’Huile nagellak – 671 Monsieur Bleu

14 juli 2019 2 Comments

Tijdens de 1+1 gratis actie op heel veel nagellak bij het Kruidvat besloot ik o.a. een backup te halen van mijn favoriete L’Oréal nagellak. Deze lak had ik inmiddels namelijk al zo vaak gebruikt dat de substantie heel erg dik was geworden en niet meer zo fijn werkte. Aangezien de tweede lak gratis was besloot ik ook een andere kleur uit dezelfde lijn van L’Oréal mee te nemen die al een tijdje mijn aandacht trok: 671 Monsieur Bleu. Een compleet andere kleur dan degene die ik al in mijn stash had staan, maar wel ontzettend tof voor de lente en zomer. Vandaag laat ik hem aan je zien.

De verpakking van de L’Oréal Paris Color Riche L’Huile nagellak

De nagellak van L’Oréal weet eigenlijk altijd wel mijn aandacht te trekken wanneer ik door het Kruidvat loop. De flacons van de lakjes zijn namelijk ontzettend mooi vormgegeven waardoor ze er direct chique uit zien. In principe is het een simpele rechthoekige flacon met gouden dop, maar hierin is een mooi reliëf gedrukt. Zelf doet dit me denken aan kussentjes of juist steentjes die naast elkaar gedrukt zijn. Ik ben erg benieuwd wat jullie er in zien.

Hoe dan ook vind ik de flacon er echt prachtig uit zien en voelt hij ook nog eens ontzettend stevig aan. Daarnaast is hij ook praktisch in je stash: naast het feit dat hij doorzichtig is kun je namelijk ook op de dop een sticker vinden waarop je de kleur en kleurnaam/nummer ziet staan. Op deze manier hoef je niet eindeloos te zoeken in je lade vol nagellak, maar springt hij er gemakkelijk tussenuit.

L’Oréal Paris Color Riche L’Huile nagellak - 671 Monsieur Bleu

Swatches van de L’Oréal Paris Color Riche L’Huile nagellak

Natuurlijk gaat het allemaal niet om de verpakking (al speelt dat voor mij vaak wel een rol in het koopproces), maar om de nagellak zelf. Op de foto hierboven draag ik deze dan ook op mijn vingers. Ik heb voor dit effect twee dunne laagjes van de kleur aangebracht en moet zeggen dat dit heel erg gemakkelijk aanbracht en ook direct mooi dekt.

Iets wat me wel is opgevallen is dat wanneer ik een top coat aanbreng over de kleur, de kleur donkerder wordt dan dat hij op zichzelf is. Zelf heb ik dit nog nooit eerder gezien bij een nagellak en ik stond dan ook raar te kijken. Nu is het op zich geen probleem: je brengt de top coat simpelweg netjes aan en je hebt een iets donkerdere blauwe kleur, of je draagt hem op zichzelf zonder top coat. Toch vond ik het handig om dit in ieder geval even erbij te vermelden, omdat ik het nog nooit eerder was tegen gekomen.

L’Oréal Paris Color Riche L’Huile nagellak - 671 Monsieur Bleu

Mijn conclusie over de L’Oréal Paris Color Riche L’Huile nagellak

De nagellak van L’Oréal blijft bij mij (net als vrijwel iedere andere nagellak) minimaal zo’n 4 tot 7 dagen mooi op mijn nagels zitten voor deze begint te chippen. Het is dan ook vast geen verrassing dat ik enthousiast ben over dit nieuwe kleurtje. Hij is lekker zomers (helemaal tof om op je teennagels te dragen!), brengt fijn aan, dekt goed en blijft lang mooi. Ik weet dan ook zeker dat ik deze kleur er nog vaak bij zal gaan pakken. Je shopt de L’Oréal Paris Color Riche L’Huile nagellak in 671 Monsieur Bleu hier voor €8,99.

L’Oréal Paris Color Riche L’Huile nagellak - 671 Monsieur Bleu

2 Comments

 • Nicole 20 juli 2019 at 11:22

  Oeh wat een leuke frisse kleur is dit zeg! Mooi!

 • Tessa 14 juli 2019 at 18:37

  De vormgeving is erg opvallen. Het staat er mooi op de make up tafel. De kleur nagellak is ook echt prachtig

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×