L’Oréal Paris Color Riche L’Huile nagellak – 224 Rose Ballet

10 november 2017 3 Comments

Afgelopen woensdag ging ik met mijn moeder mee boodschappen doen, aangezien ik een aantal spullen nodig had voor een video. We moesten ook even langs het Kruidvat en natuurlijk kon ik het niet laten om een kijkje te nemen tussen alle make-up producten. Ik wilde het liefst een nagellak van Essie halen, maar helaas had het filiaal waar ik kwam dit niet. Toen ik verder ging kijken kwam ik uit bij L’Oréal: een merk waar ik vrijwel nooit iets koop. Deze nagellak kon ik echter niet laten staan en vandaag laat ik hem dan ook aan je zien!

L'Oréal Paris Color Riche L'Huile nagellak - 224 Rose Ballet

De verpakking van de L’Oréal Color Ricke L’Huile nagellak vind ik er ontzettend mooi en chique uitzien. Zoals ik al eerder zei koop ik eigenlijk nooit producten van L’Oréal maar ik had deze verpakkingen wel al eerder gezien bij andere bloggers.

De flesjes hebben namelijk een heel erg mooi reliëf, waarbij het lijkt alsof het een soort steentjes zijn die tegen elkaar aan zijn gedrukt. Dat is tenminste wat ik erin zie, maar ik ben benieuwd wat jullie vinden! Erg chique in ieder geval, zeker in combinatie met de gouden dop.

Op de bovenkant van de dop staat ook nog eens het kleurnummer en de naam van de lak genoemd. De kleur is ook zichtbaar op dit label, wat ik erg handig vind aangezien mijn nagellak allemaal in een lade staat en ik op deze manier van bovenaf gelijk goed kan zien welke lak ik moet hebben. Pluspunten voor L’Oréal dus!

L'Oréal Paris Color Riche L'Huile nagellak - 224 Rose Ballet

Natuurlijk gaat het erom hoe de nagellak op mijn nagels is en ook hierin stelde de lak me zeker niet teleur. Het kwastje is precies breed genoeg om fijn mee te lakken. Met zo’n 2 halen ben je klaar met een nagel: perfect als je het mij vraagt. Verder is het kwastje ook mooi rond afgesneden waardoor je gemakkelijk bij je nagelriemen kunt komen.

Wat betreft de dekking was ik ook heel erg enthousiast. Veel van dit soort lichte roze tinten hebben toch wel redelijk wat laagjes nodig om mooi te dekken maar bij deze lak was 1 dunne laag eigenlijk al voldoende. Zelf bracht ik wel nog een tweede laag aan, simpelweg omdat ik merk dat nagellak bij mij op deze manier een stuk beter blijft zitten.

Wat betreft de houdbaarheid kan ik nog niet heel erg veel zeggen, omdat ik de nagellak pas een dag op mijn nagels heb zitten. Bij mij blijft nagellak eigenlijk altijd wel zo’n 4 tot 7 dagen mooi zitten, dus hierin ben ik sowieso niet de beste graadmeter.

Ik ben in ieder geval heel erg blij met mijn nieuwe aanwinst en vind hem prachtig staan op mijn vingers. Echt zo’n mooie oudroze tint die ik perfect vind voor deze tijd van het jaar. Misschien moet ik toch eens wat vaker gaan kijken bij het L’Oréal schap!

De L’Oréal Paris Color Riche L’Huile nagellak in 224 Rose Ballet is hier te koop en kost €8,99

3 Comments

 • Babs 10 november 2017 at 23:05

  Ik vind die flesjes al zo chique om te zien en deze kleur, prachtig! (jaloers op je waanzinnig mooie nagels ;))

 • Lieke van Veen 10 november 2017 at 16:12

  Wauw mooi kleurtje!

 • Britt van Ommeren 10 november 2017 at 14:18

  Wat een lief kleurtje, perfect voor alle seizoenen vind ik!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×