Lookbook – 5x Festival Outfits

15 mei 2016 No Comments

Lookbook - 5x Festival Outfits

Ik heb besloten meer met fashion te gaan doen op mijn Youtube kanaal en daarom heb ik vandaag mijn allereerste lookbook video voor jullie! Ik laat jullie 5 festival outfit ideeën zien die ik zelf heel erg tof vind en ook zeker zou dragen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal

Outfit 1

Jurk — Boohoo
Body Chain — Boohoo
Schoenen — Forever 21

Outfit 2

Top — Forever 21
Vestje — Bershka
Broek — H&M
Schoenen — Van Haren
Haarband — Forever 21

Outfit 3

Top — Boohoo
Rok — H&M
Schoenen — H&M
Ketting — Primark

Outfit 4

Playsuit — Boohoo
Schoenen — Forever 21

Outfit 5

Jurk — Boohoo
Ketting — Forever 21
Schoenen — Boohoo

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×