Londen Wishlist

11 augustus 2016 8 Comments

Londen Wishlist

Over 2 weken zit ik alweer in het prachtige Londen. Ik ben er al drie keer eerder geweest en iedere keer weer vind ik het er ontzettend leuk. Ik voel me thuis in de stad, kan er heerlijk winkelen en iedere keer weer wil ik eigenlijk helemaal niet weg. Aangezien de trip steeds dichterbij komt besloot ik mijn wishlist maar eens in elkaar te zetten. Wat wil ik allemaal gaan shoppen als ik daar ben?

 • Ik heb echt hoognodig broeken nodig, dus die wil ik zeker gaan scoren in Londen. Ik hoor veel goede verhalen over de Top Shop broeken, dus daar wil ik in ieder geval gaan kijken. Ik zoek overigens high waisted broeken, dus mocht jij het perfecte model weten: let me know!
 • Natuurlijk wil ik een kijkje gaan nemen bij Superdrug en Boots voor mooie make-up producten die we in Nederland niet verkopen. Één van die producten die ik zeker weten mee ga nemen is de Collection concealer: die wil ik zelfs meerdere malen gaan inslaan zodat ik een voorraadje heb. Mocht je niet weten waar ik het over heb, lees dan even mijn review hier.
 • Bij LUSH kocht ik afgelopen jaar de Frozen bath bomb en jeetje wat was dat ding fijn! Ik wil zeker even gaan kijken en er nog een paar van inslaan. En natuurlijk ga ik gelijk even snuffelen aan alle andere leuke producten die ze hebben.
 • Een high end product waarvan ik hem zeker wil gaan kopen wanneer ik hem tegen kom is de NARS Albatros highlighter. Iedere keer als ik swatches tegen kom van dit prachtige product twijfel ik weer of ik hem moet bestellen. Ik heb besloten dat wanneer ik hem tegen kom ik hem gewoon moet kopen: niet naar de prijs kijken, haha.
 • Nog zoiets wat echt al jaren op mijn wishlist staat dat zijn Dr Martens. Vorig jaar in Londen kwam ik ze tegen in de aanbieding bij een speciale Dr Martens winkel vlakbij Covent Garden en heb ze laten staan omdat ik ze toch erg duur vond. Zonde want ze spoken nog altijd door mijn hoofd! Wanneer ik ze weer tegen kom moet ik ze dus gewoon halen.

8 Comments

 • Samantha 11 augustus 2016 at 20:20

  Ik ben ook heel benieuwd naar die Topshop broeken. Ik draag zelf nu een high waisted broek van Zara. Normaal pas ik daar nooit broeken in mn eigen maat, maar nu inene wel.

  Liefs, Sam

  • Irina 11 augustus 2016 at 20:41

   Daar kijk ik eerlijk gezegd nooit, haha. Ik ben heel benieuwd naar de broeken van TopShop!

 • Quirine 11 augustus 2016 at 15:34

  Die Nars highlighter wil ik ook zo graag! Maar de prijs, ugh. Ik vind trouwens de highwaisted broeken van Monki heel fijn, dus daar zou je ook nog kunnen kijken 🙂 Maar Londen, superleuk, veel plezier daar!

  • Irina 11 augustus 2016 at 15:55

   Dankjewel voor de tip!

 • Mariska 11 augustus 2016 at 11:32

  Echt een goede wishlist! Covent Garden is ook zo leuk! Ik wou dat ik naar Londen ging :’D Zo veel leuks om te shoppen!

  • Irina 11 augustus 2016 at 12:02

   Ja ik kom ook iedere keer met van alles thuis! Niet goed voor mijn portemonnee dus, haha

 • Maaike 11 augustus 2016 at 10:18

  Mooie wishlist. Als je highwaisted broeken wil zul je uitkomen bij de Jamie en Joni. Joni is meer een tregging achtige broek (maar daardoor wel ultiem comfortabel) en valt super highwaisted uit. Zoek je meer een echte spijkerbroek dan zijn de Jamie’s ideaal. Zijn gemaakt van wat dikker materiaal, maar toch stretchy, en komen precies goed omhoog voor highwaisted. De Leigh broeken zijn ook fijn, maar die zijn niet highwaisted, wel super zacht.

  • Irina 11 augustus 2016 at 11:20

   Dankje voor de tips! Ik ga eens goed kijken ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×