LONDEN VLOG 4 2016 – Wandeling Door Hyde Park & Laatste Shoppings

2 september 2016 1 Comment

LONDEN VLOG 4 2016 - Wandeling Door Hyde Park & Laatste Shoppings

Afgelopen week was ik samen met mijn moeder 4 dagen in Londen en daar heb ik iedere dag voor jullie gevlogd. Op de vierde en laatste dag alweer maakten we een wandeling door Hyde Park, waar we genoten van de natuur en terecht kwamen bij het meer Serpentine. Daarna gingen we nog even de stad in om de laatste aankopen te doen van onze wishlist en was het alweer tijd om terug te gaan naar huis. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Ria 3 september 2016 at 11:41

  Leuk vlog Irina, vooral Hyde Park en Serpentine 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×