LONDEN VLOG 3 2016 – Camden Town Ontdekken

1 september 2016 No Comments

LONDEN VLOG 3 2016 - Camden Town Ontdekken

Afgelopen week was ik samen met mijn moeder voor 4 dagen in Londen. Alle 4 die dagen heb ik voor jullie gevlogd en vandaag is het alweer tijd voor vlog nummer 3! Op de derde dag besloten we naar Camden Town te gaan, een wijk uit Londen waar we zelf nog niet eerder waren geweest. Camden Town staat bekend om zijn food market, waar we heerlijk hebben geluncht. Verder hebben we de rest van de dag doorgebracht bij de Horse Stables: vol met alternatieve marktkraampjes en winkeltjes. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×