LONDEN VLOG 2 2016 – Shop Till You Drop & Naar Het Theater

31 augustus 2016 2 Comments

LONDEN VLOG 2 2016 - Shop Till You Drop & Naar Het Theater

Afgelopen week was ik samen met mijn moeder voor 4 dagen in Londen. Iedere dag heb ik daar voor jullie gevlogd en vandaag is het alweer tijd voor dag 2. We gingen deze dag naar Oxford Street om flink te shoppen (wat prima is gelukt) en ’s avonds door naar het theater. We gingen naar de musical Wicked, want je moet toch minimaal eens in je leven naar het theater gaan in Londen! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • Ria 1 september 2016 at 20:57

  weinig beenruimte in de schouwburg herinneren wij ons ook …

  Maar ook dat de schouwburg in Londen verder een belevenis is 🙂

  • Irina 1 september 2016 at 21:31

   Ja het was echt een gave ervaring!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×