LONDEN VLOG 1 2016 – Piccadilly Circus & Covent Garden

30 augustus 2016 1 Comment

LONDEN VLOG 1 2016 - Piccadilly Circus & Covent Garden

Zoals ik jullie eerder al vertelde was ik afgelopen week samen met mijn moeder in Londen. Alle 4 de dagen dat we hier waren heb ik voor jullie gevlogd en vandaag heb ik alweer de eerste vlog voor jullie! Op de eerste dag zijn we nadat we aankwamen met de metro naar Piccadilly Circus gegaan om daar alvast de eerste dingen te shoppen bij de mega grote Boots. Daarna zijn we helemaal doorgelopen naar Covent Garden en weer terug (onderweg natuurlijk ook shoppend). Veel kijkplezier!


Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Ria 30 augustus 2016 at 11:21

  Leuke vlog Irina, met leuke muziekjes.
  Shoppen is niet mijn hobby. Maar dat wist je al 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×