Travel, Video

LONDEN VLOG 1 2016 – Piccadilly Circus & Covent Garden

LONDEN VLOG 1 2016 - Piccadilly Circus & Covent Garden

Zoals ik jullie eerder al vertelde was ik afgelopen week samen met mijn moeder in Londen. Alle 4 de dagen dat we hier waren heb ik voor jullie gevlogd en vandaag heb ik alweer de eerste vlog voor jullie! Op de eerste dag zijn we nadat we aankwamen met de metro naar Piccadilly Circus gegaan om daar alvast de eerste dingen te shoppen bij de mega grote Boots. Daarna zijn we helemaal doorgelopen naar Covent Garden en weer terug (onderweg natuurlijk ook shoppend). Veel kijkplezier!


Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Ria
    30 augustus 2016 at 11:21

    Leuke vlog Irina, met leuke muziekjes.
    Shoppen is niet mijn hobby. Maar dat wist je al ­čÖé

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.