Londen Trip | Wat willen we gaan doen?

18 juni 2015 1 Comment

Londen (2)

Over iets minder dan 2 weken is het dan zo ver: ik ga voor 5 dagen met mijn moeder naar Londen. Natuurlijk willen we daar lekker gaan shoppen, maar ook willen we wat sightseeing doen! Gisteren besloten we samen even door onze Londen Reisgids te bladeren om te kijken waar we precies heen wilden, en het leek me leuk om met jullie te delen!

Shoppen

Wat betreft het shoppen willen we natuurlijk langs Oxford Street en Regent Street, voor de bekende winkels. Ik wil zelf heel graag naar de nieuwe Lush store, de Forever 21 en Hamleys (de enorme speelgoedwinkel). Daarnaast willen we graag weer langs de M&M store. Vorig jaar zijn we daar ook geweest, maar het is gewoon zo een onwijs leuke ervaring! Net als Hamleys overigens!

Daarnaast willen we ook naar het China Town gedeelte (achter Regent Street), om daar eens rond te kijken wat er allemaal zit. Het grootste shoppingcenter van Europa Westfield lijkt ons ook erg leuk om langs te gaan, al is het maar om te zien hoe groot het is. Dan willen we ook naar het bekende Covent Garden, waar ik zelf al eens ben geweest tijdens mijn reis met school, maar mijn moeder heeft het nog niet gezien. Ik vind Covent Garden zo ontzettend schattig en knus! En dan als laatste op onze ‘Shopping Places List’ staat Neal’s Yard: hier schijnen de wat alternatieve winkels te zitten, wat ons heel erg leuk lijkt om even in rond te neuzen.

Londen (7)

Sightseeing

De foto hierboven hebben we vorig jaar genomen (net als de eerste foto overigens), toen we in de Londen Eye gingen. Dit jaar hebben we besloten dit niet nog een keer te doen, mede door de hoge toegangsprijs. Wel gaan we naar de Tower of Londen, die ik zelf toen ik met school erg indrukwekkend vond. Toen was ik echter bezig met opdrachten maken, waardoor ik niet echt relaxed rond heb kunnen kijken. Mijn moeder is er nog niet geweest, dus die gaan we zeker bezichtigen! Daarnaast willen we dan natuurlijk gelijk langs de Tower Bridge. Hier is misschien niet heel erg veel te doen, maar toen we er vorig jaar overheen reden met de bus was hij zeker wel indrukwekkend, waardoor we besloten hem dit jaar wat rustiger te willen gaan bekijken.

Over de bus gesproken: we hebben weer kaartjes gekocht voor een van de vele ‘hop-on, hop-off bussen‘, waarmee we 2 dagen lang kunnen reizen. Daarnaast hebben we natuurlijk Oyster Cards, om met het metronetwerk van Londen te kunnen reizen, op die manier krijgen we hopelijk iets minder last van onze voeten!

Als ik dan toch bezig ben over stations: de volgende plek waar we naartoe willen is King’s Cross Station, en dan specifiek spoor 9. Dit is namelijk het spoor uit de Harry Potter films: spoor 9¾! Als Harry Potter fan wil ik hier natuurlijk even langs! Dan als laatste twee op de lijst hebben we Trafalgar Square en Notthing Hill. Ook kun je natuurlijk heerlijk shoppen in Notthing Hill, maar sowieso lijkt de wijk ons heel erg leuk om te zien. Trafalgar Square is ook gewoon heel indrukwekkend om te zien, dus ook hier willen we even rondkijken.

Daarnaast zien we wel wat we nog willen zien! Misschien dat we wel een wandeling maken door een van de prachtige parken, of er gaan zitten picknicken. En natuurlijk hoop ik met een koffer vol nieuwe gekochte spullen thuis te komen!

Mocht je het nog niet weten: ik ga in Londen vloggen! 

1 Comment

 • Ria 21 juni 2015 at 10:18

  Aardig programma!! Veel plezier!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×