Londen Fashion Shoplog (met o.a. Primark, TopShop, H&M & Forever 21)

7 september 2016 2 Comments

Londen Fashion Shoplog (met o.a. Primark, TopShop, H&M & Forever 21)

Het is weer shoplog tijd! Ik liet jullie afgelopen weekeind al zien wat ik allemaal kocht in Londen op beauty-gebied en vandaag is het de tijd voor al mijn fashion aankopen. Ik shopte bij Primark, TopShop, Urban Outfitters, Forever 21, H&M, Lilywhites en op Camden Market. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • chucky1012 8 september 2016 at 06:52

  Zo een leuk artikel!
  Toevallig had ik in een magazine een artikel over deze city gelezen en fashionitems die me erg mooi lijken….

  Xoxo

  • Irina 8 september 2016 at 09:13

   Ja je kunt er heerlijk shoppen <3

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×