Londen dag 3 – Harrods & Notting Hill

8 juli 2015 1 Comment

londen dag 3

Alweer de derde vlog van mijn Londen reis. Donderdag gingen wij weer met de hop-on hop-off bus, en stapten uit bij het bekende warenhuis Harrods en het schattige wijkje Notting Hill. Bij Harrods keken we onze ogen uit en zeker de etenswaren afdeling is een echte must see wanneer je in Londen bent! Notting Hill was heel schattig, en mijn moeder vond het marktje dat er was erg leuk. Daarna gingen we weer met de bus terug en gingen (wat een verrassing) weer even shoppen!

Upload Schema ‘Londen reis – week’

Maandag – Vlog 1
Dinsdag – Vlog 2
Woensdag – Vlog 3
Donderdag – Vlog 4
Vrijdag – Vlog 5
Zondag – Shoplog

Vergeet je ook niet te abboneren op mijn youtube kanaal, hier komen de filmpjes een dag eerder online en kun je ze dus eerder bekijken!

1 Comment

 • Gea 8 juli 2015 at 13:17

  Een hele leuke vlog! London lijkt me erg leuk!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×